Chrome Pointer

Arbetsformen

   Esme och Taran
 
   En av de saker jag gillat mest med Engelska fullblodet och Welshponnyn är faktumet att de faktiskt går i form i traven. Bra tramp i bakbenen och krökt nacke med framhävd halsmuskel.
 
   För mig har det blivit en viktig del, att hästen rör sig såhär, och jag hoppas verkligen att det här kommer fortsätta med kommande hästraser. Hur viktigt är det för er med hur realistiskt hästen rör sig?






Deborah Turtelhand

Jag tycker Welchponnyn, Shirehästen och fullblodet går jätte fint. Jag önskar att vi får fler hästar till SSO som går i form (iaf i traven). Sen skulle jag tycka det var jätte kul om det kom dressyr till SSO :) Det skulle vara jätte kul om man kunde få hästen att gå i form i alla gångarter i framtiden. Tänk att kunna göra skänkelvikning i SSO, det skulle vara hur kul som helst ;) Fast jag vet inte om det skulle uppskattas av alla spelare. Aja tycker iaf det är viktigt att hästen rör sig bra och att det ska se verkligt ut.

signe swordstar

Jag har aldrig sett en häst någon gång så det är inte så viktigt för mig. Så länge den har fyra ben som sitter under och huvudet är där det ska så klarar jag mig xD

Quinn Catforce

Det är ju roligt om de går på tygeln (fast det är lite konstigt att man alltid rider med långa tyglar) men jag har inget emot de andra hästarna om de inte gör det! Nordsvensken tycker jag går jätte gulligt med höjt huvud och spetsade öron i vissa gångarter (speciellt i skritt)! Och ibland i galoppen ser det lite ut som om den går på tygeln!

Tilde Miststorm

Egentligen är det ju inte så viktigt med tanke på att det faktiskt är ett spel. Däremot är det ju roligt om hästarna går i form och liknande, det gör ju att hästarna blir mer "verkliga".
Men asså jaa, det är lite konstigt att man alltid rider med långa tyglar, tycker dom borde fixa det XD.
Jag skulle vila att det fanns passgång som gångart att välja på, det skulle vara otroligt roligt, eller typ jogg (hur nu det stavas). Det hade inget med saken att göra men asså... aja. XD

lisa

ska man vara riktig petig ska första halskotan vara nackens högsta punkt så egentligen går inte welshen helt optimalt ;) http://www.northamericanwesterndressage.org/wp-content/uploads/Head-and-Neck-Position-1-1.jpg men är ju som sagt ett spel, personligen ser jag hellre en lite friare form än att de skulle trycka ned hästens huvud ännu mer, sänder fel signaler om att hästens huvudposition är det viktiga i ridningen

Vilda Snownight

Det som stör mig så mycket är att ryttaren ser jättekonstig ut när hon rider vissa raser. I tex morganens korta galopp sitter hon och "snurrar" i en liten cirkel i sadeln eller hur jag nu kan förklara cx. Och i den snabbaste galoppen hoppar huvudet in i halsen på hästen.

Tycker att de borde fixa ryttarens animationer samtidigt som hästen eftersom ryttaren fortfarande är inställd på starthästen verkar det som <3.

Eva Bunnyland

Jag har varken Welshponny eller Engelskt fullblod fast jag har också sett att de går väldigt fint i form. För kanske ett par veckor sedan red jag dressyr i SSO med en tjej som hade ett snyggt, fuxfärgat engelskt fullblod och jag la märke till att den gick i form.

Valle

Det är mycket viktigt (för mig) att en häst i ett häst-spel går realistiskt och inte haltar fram. Sedan vill jag gärna att gubbens sitts ska se lite bättre ut, skänklar mm.

Rose Shadowlee

Jag tycker det är viktigast att hästen rör sig som att den har en ryttare på ryggen som rider den på ett rätt proffsigt sätt då vi rider dem 24/7. Med det så ska hästen gå i arbetsform. Islandshästen rör sig som att den inte har en ryttare på ryggen, förutom tölten, och man fick ju se på SSO Show att han som gör hästarna inte tittade på hur en islandshäst rör sig med en ryttare på ryggen, utan han tittade när den longerades rätt löst. Lite tråkigt, men med de senaste raserna så verkar skaparen ha börjat titta på rasens rörelser med ryttare på. Man kan ju hoppas att det är så i alla fall :)

Felle

Tycker många rörelser ser riktigt knäppa ut. Tycker faktiskt galoppen hos det nya engelska fullblodet och andra nya raser ser väldigt konstig ut och inte alls särskilt realistiskt. Vet en hel del spel, som inte ens är hästspel, där hästarna rör sig betydligt bättre. Kolla t.ex på The Witcher 3. Hästen kan till och med göra galoppombyten där om jag inte minns helt fel.

Antoinette Silverforce

Jag tycker att det är jätte roligt att hästarna går i form på de nyare raserna! För vår karaktär ska ju vara en jätte duktig och erfaren ryttare så nog ska hon väll klara av att få en höst att gå i form elr så?😂😂 Men tycker också att det är fint och om man vill göra dressyr är det ju alltid roligtn

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.