Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Vilken SSO-karaktär liknar dig mest?

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Jag tror att i grund och botten är det ändå Linda som ligger mig närmast. Bokmal, arbetsmyra och med ett brinnande hästintresse, och jag har alltid fått känslan av att hon (särskilt där i Starshine Legacy då Lisa flyttar till Jorvik) blir lite förvånad över att vara omtyckt, eftersom hon är van att stå lite utanför - något som jag också känner igen mig i.
 
   Linda och Meteor från Starshine Legacy: Episod 2






Simone Liondaughter

Hmm jag had typ Alex utseende, sen en blandning mellan Lisa och Alex personlighet.❤️😊

Anonym

hej jag undrar vart man kan ladda ner paint tool SAI???? jag behöver veta vart man kan ladda ner det som är säkert att göra det ??? vilken wedd??? eller vart man ska ?? XD tacksam för svar <3<3<3

Svar: Jag har aldrig någonsin använt programmet och vet därmed inget om det. Hett tips - Google.
Esmeralda Silverforce

lina

oj lina heter jag XD

Allison Underhurricane

Hej Esme! Jag har tänkt köpa en ny Nintendo+ Pokémon-spel. Jag undrar på vilken Nintendo du spelar dina Pokémon spel?, om du förstår vad jag menar :) Tacksam för svar❤️

Svar: Sedan Nintendo började släppa konsoller i extra stor storlek är det bara sådana jag använt! Det är dyrare, men jag tycker de ligger mycket bättre i handen och den mycket större skärmen är självklart också något som bidrar till upplevelsen. Nu finns New Nintendo 3DS XL enbart i några få färger - men jag är sjukt imponerad av det, då 3D-funktionen är otroligt stabil även om man tittar på skärmen ur olika vinklar, vilket inte var möjligt med den första utgåvan av 3DS. Rekommenderar därmed absolut New Nintendo 3DS XL! (Notera att genom att köpa ett 3DS kan du spela alla Pokémonspel sedan 2007 fram till åtminstone de som släpps i höst, samt troligtvis även släppet efter det!)
Esmeralda Silverforce

Allison Underhurricane

Tack för svaret Esme!❤️ Ska se om jag hittar en sån på närmsta Elgiganten ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.