Chrome Pointer

Puh!

   Jag har haft ett par lite långa och hårda jobbdagar men nu går min vardag tillbaka till sin vanliga ordning. Skönt! Jag gillar rutiner ^^ (Sen går jag lätt med på det mesta som är kul men ändå hehe)
 
   Jag har kikat lite på uppdateringen men väntar med uppdragen tills typ i morgon eller något. Undviker gärna FÖR mycket folk ^^ Tycker ändå att det verkar kul, jag har gillat alla uppdragen i Epona än så länge. Längtar bara tills snön försvinner, då kan man njuta av omgivningen på allvar igen!
 
   Än så länge får jag minnas mig tillbaka till varmare tider då jag laddar upp "nya" avsnitt av SSO Ride Through. Avsnitt 159 rullade ut idag! ;) Minns inte när jag började spela in i snön, det kan säkert börja redan i 160.
 


Angesabi

Grytan är väldigt fin utan snö, men vissa platser är väl fina med snö, elr är vi oöverens på den punkten?

Svar: Njaäe, jag gillar faktiskt inte snön i SSO. Den är ok i typ en vecka, sen är jag trött på den. Snön i Dinodalen är en sak, men i övrigt - nope, haha
Esmeralda Silverforce

Ava sweetpie

Hej! Jag undrar när snön försvinner? Gillar inte heller snön så mycket hehe:)

Svar: Det är bara SSO-teamet som vet när snön försvinner!
Esmeralda Silverforce

Tuva Skyfall

Håller med om det där med mycket folk. Tänkte kolla läget idag och se om det fortfarande är stora folkmassor, eller om jag har chans att se NPC:n ens haha. Längtar också tills snön ger sig iväg, har inte sett Epona utan den så det blir efterlängtat.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.