Chrome Pointer

Nu är goda råd dyra!

   Jag tycker typ synd om mig själv, haha - min garderob i spelet är nu så smockfull så jag kan omöjligen hålla min ordning längre! Jag har väldigt få tomma rutor kvar, vilket är lite smärtsamt, hah.
 
   Nu får det farao vara dags - jag vill ha mer garderobsutrymme för att matcha alla supersnygga kläder som kommer till spelet varje vecka. MER GARDEROBER TILL FOLKET!
 
 
 
   Såhär ser det inte ut längre. Jag har numera TVÅ tomma platser på den här sidan. Jag AVSKYR att inte kunna hålla min vanliga sortering, det bidrar till att det tar uppemot en halvtimme att hitta alla de grejer man vill ha om man helt och hållet byter outfit! (Sidorna med kläder är VIDRIGA. ALLIHOP är typ smockfulla. Jag har åtminstone några platser kvar för hästarna...)


Alva Purpleberg

Skulle vara skönt ja med mer/större garderober.

Stephanie Diamondfall

Håller med, vissa av mina sidor är helt fulla. Jag tycker att vår garderob borde vara som gallerian, då skulle den aldrig bli full och det skulle vara enklare att hålla koll.

Signe Swordstar

Tycker likadant Esme, garderoberna svämmar snart över av kläder!

Cecilia Gladefield

Håller helt med, garderoberna behöver verkligen utökas. Det är sällan som man byter outfit nuförtiden då det är så bökigt att hitta det man vill ha xD Skulle vara coolt om det fanns en "bank"/extra garderob som är en helt separat ny garderob så att man kan tex ha en garderob för vår/sommar kläder och en för höst/vinter kläder 😉

Pia Bluebell

Det skulle være en enkel sak for SSO å lage flere rader eller flere ruter i hver rad. Dette er kun en llten teknisk sak for sso-staben. Håper virkelig de tar tak i dette så fort som mulig. Det samme gjelder jo stallplasser inne i stallen. Plass til 9 hester i båsene er altfor lite.

Amanda Lightninggirl

Du får be alle følgerne dine på instagram og alle leserne dine her sende post til Star Stable teamet om å utvide skapet ;) Da kan jeg tenke meg det blir mange poster!

Emmy

Hej! Ursäkta om jag kanske har förstått fel, men som jag har förstått det som är att du vill ha kvar alla kläder som man får?

Om du nu har fullt i garderoben så kan du fota de kläderna som inte blir använda så mycket eller ingen alls? Och på så vis ha kvar de i ditt "minne". Och kan då använda de bilderna till wikin osv. Jag tänker bara att jag själv inte använder så mycket av 'de gamla' kläderna. För handen på hjärtat hur ofta använder du den där halvfula klänningen man fick för 3 år sedan? ;)

Svar: Jag är en samlare och vill absolut inte sälja grejer man fått via uppdrag, jag tycker de är viktiga minnen att bevara och varje gång jag HAR slängt något (i min dumhet) har jag ångrat det i efterhand. I övrigt har jag bara grejer som jag verkligen vill ha i garderoben och det är synd att behöva sälja/köpa samma kläder för att de inte får plats i garderoben!
Esmeralda Silverforce

Matti S

GM Eleanor skrev i chatten att hon tjatar på SSO teamet att ge oss mer utrymme i garderoberna! Jag hoppas att det blir till verklighet!
OBS! Det är sant!

Emmy

http://www.skrivunder.com/storre_garderob_med_mer_plats_till_starstableonline
;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.