Chrome Pointer

Jämförelsen

 
   Esme och Darko
 
 
   Jag tycker att snön i SSO är jätterolig - i typ två veckor. Sen längtar jag tillbaka så otroligt mycket till grönskan. Det levande. De vackra texturerna istället för bara något vitt eller grådaskigt. Just nu är jag så hemskt utled på snön, särskilt i Epona där vi bara fick spendera ett par veckor innan snön slog till. Än har vi inte ens sett Islandshästarna i ett grönskande Jorvik! Vet att många gillar snön och brukar gnälla om att den försvinner för tidigt, men i år tycker jag att de flesta verkar vara trötta på den och vill ha tillbaka Jorvik som det brukar vara.
 
   Vet inte när snön smälter undan, men jag längtar ihjäl mig. Vad tycker ni?


Tanja Riverbell

Längtar också till grönskan igen! D: <3

Melissa Dragonnight

Längtar tillbaka till grönskan på Jorvik! Snön är fin ett tag, men nu känns det mest som att allt har varit grått för länge! :/ Vi får väll se när snön smälter bort i spelet...

Allison Goldknight

Jag tyckte faktiskt inte att snön skulle vara i Epona, iallafall inte i spegelträsket, för de sa att strömmarna och vattnet gjorde det ovanligt varmt i Epona och då borde det tekniskt sett inte vara någon snö där. Tycker att det är så fruktansvärt jobbigt med snö särskilt där.

Svar: Kan faktiskt hålla med om det! Spegelträsket har inte kommit till sin rätt med snön.
Esmeralda Silverforce

Emma Shortroad

Jag gillar snön dom första 3 veckorna, men nu önskar jag att den försvann så jag kan fortsätta filma :(

Svar: Är helt med på ditt spår haha
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Önskar att Jorvik blir sitt gamla gröna sig själv igen 😢😢

Sanna Winteryard

Jag är lite kluven.. Saknar det gröna och färgsprakande Jorvik man är van vid att ha, men samtidigt känns det så fel när det ser ut att vara mitten av sommaren i spelet och så är det vinter IRL.

Svar: Haha hemma hos mig har den mesta snön smält bort under de senaste dagarna så jag tar gärna lite vårväder nu x)
Esmeralda Silverforce

Josefine Silentnose

Samma här! Är så otroligt trött på snön nu! Snön blir nästan grå nu när det varit så länge! Brukar se på gamla Ride Trough-videos från SSO när det var sådär grönt och fint. Och det ser mycket bättre ut än den slaskiga snön (:

Antoinette Silverforce

Alltså snön är liksom rolig typ i 2 veckor men sedan......Kan den inte bara försvinna? Blev jätte besviken då jag såg på instagram att många skrev att snön skulle försvinna med uppdateringen men det gjorde den inte.. Försökte före fråga var människor hade fått veta det men inget svar men ja saknar den gröna Jorvik såååå mycket!❤😢

Linea Goldgirl

Jag tycker det är kul att snön har varit ett bra tag. Jag tycker det är väldigt mysigt med snö, men jag önskar nästa jul att man ska få kunna åka på en pulka , (ett uppdrag innan) och så kan man välja vilken färg man vill ha på pulkan genom att köpa i en butik.

Luna

OMG. Min svarta arab kallas också. Darko!!! Xo

Emmy Mightystorm

Jag tycker att det hade vart kul om Jorviks natur ändrades som i verkligheten, Tycker det hade vart super kul att t.ex få se Epona eller nåt annat ställe med höstträd som i Gyllenåsarnas dal, fast det skulle nog vara lite jobbigt med snö i 3 månader x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.