Chrome Pointer

Hästar igår, avsked idag

   Igår kom ju tre nya, jättefina hästar till spelet! Jag tycker araben var finast, men jag vill samtidigt inte köpa den. Jag har verkligen försökt rida mer på araberna (jag äger banne mig tre stycken!) men jag kan inte. Jag älskade dem i början och jag älskar fortfarande deras uttryck, men i jämförelse med de nya hästarna är de faktiskt inget att hänga i julgranen. Gångarterna är inge vidare och benen viks på typ tio ställen, + att korset sänks ett par decimeter i "fulgaloppen"... Får stå och titta på hästen på håll istället, haha. Jag hoppas ju desperat på att araberna ska göras om precis som Morgan, Paint och Appaloosa - har ni någon dröm-remake på hästras?
 
   För att prata om en tråkigare grej är det här dagen då Alicia Starnight stänger ner sin blogg för gott. Hallå vad ska jag läsa nu?! :( Nejmen jag och Alli hade pratat om det innan och det är ju självklart jättetråkigt men hon är ju kvar i vårt community, om än inte i bloggvärlden. Vad nu med bloggarna, finns vi ens kvar? Vilka är vi i "toppen" nu? Kim/Emlan, jag och en bunt Sneaky Dragons? Åh jösses, minns tiden där man hade ett trettiotal bloggar med nya inlägg varje dag att läsa... det var något, gud vad jag saknar den grejen. Kan inte alls bara gå och bli konspirationsteoretiker igen?
 
   För två år sedan var det enormt stort med bloggarna - sen försvann de en efter en efter en. Tog Instagram över? Tappade man intresset för att prata om spelet och uttrycka sina tankar? Vad hände?
 
 


Linnea Silenstar

R.I.P alla sso bloggar :( Nejmen det känns typ så... Kommer sakna Alicia <3 Hennes blogg var grymt bra!

Linea Goldgirl

Jag håller på att starta upp en blogg, ska ta de sista detaljerna på måndag innan jag publicerar den! Jag är ungefär som dig gillar att skriva långt och vad jag gjort och tycker. Många gillar mina texter på instagram @Lineagoldgirl

Svar: Lämna länk då du öppnar bloggen, är säker på att det är fler än jag som är intresserade :) Ett av de allra bästa sätten att locka läsare på är via kommentarer hos andra där man länkar sin egen blogg ^^
Esmeralda Silverforce

Ebba Youngland

Läste precis Alicias inlägg... Jättesynd.

Linea, om du brevar mig på sso när du startat bloggen så kommer jag nog kika in! :D

Lucy Macwright

ååh, vad synd :( Gillade verkligen hennes blogg!
Känns som SSO-bloggare är ett utdöende släkte, det handlar väl mest om att de som skapade blogg när det var en massa hype runt det har nu spelat väldigt länge, och kommer inte på något mer att skriva om. Jag har inte ens spelat särskilt länge, men tröttnade själv efter 1,5 år av bloggande - kan verkligen förstå att Alicia som har bloggat i typ fyra år tröttnade nu :E
TRÖTTNA INTE PÅ DETHÄRA NU ESME, YOU ARE OUR LAST HOPE

Svar: TROR DU JAG TÄNKER LÄMNA DET HÄR SKEPPET VA
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Tur att tumblr-delen av communityt fortfarande har åsikter. Synd bara att de frustrerar mig så mycket. Trackar den här taggen https://www.tumblr.com/tagged/star-stable-online lite nu och då.

Svar: Jag följer nog bara de som ser på det mesta från ett humoristiskt perpektiv (jag älskar gifs), men du kanske ser en annan del? Vad brukar hända där?
Esmeralda Silverforce

Alma Macbrooke

Jag tycker att när Alicia Starnight slutar så är du den ända insperationskällan jag har till min blogg och min youtube kanal!
Kan jag få gå med i er klubb?<3

Svar: Tack får man väl säga!Vår klubb tar emot ansökningar, men man kan nog inte förvänta sig att gå med. Vi är otroligt inaktiva och har inte tagit in nya medlemmar på över ett år!
Esmeralda Silverforce

Sally Hawklord

När jag läste de blev ja lessen så jag tänkte att jag skulle börja blogga påriktigt nu! Så du har iaf en blogg att läsa;) Bicös jag vill rädda SSObloggcommunitysaken.

Svar: Go Sally :D (btw, tror att något har gått på tok med din bloggdesign, allt har hamnat huller om buller!)
Esmeralda Silverforce

Bambi Kingborn

Hej Esme! Jag läste på Hannahs blogg att hon skulle sluta blogga vilket är tråkigt för jag älskar hennes blogg. Det är lite sorligt har läst den ett tag. Jag har en blogg men den är inte lika bra som din och Hannahs! Kolla in den om du vill men vill men den e inte lika bra. Kram Bambi Kungen Kingborn

Bambi Kingborn

Oj haha menade Bambi Kingen Kingborn 😂😂

Cecilia Gladefield

Akhal teke skulle jag önska kom i ny design :3 De har en sådan unik kroppsform som är lätt att känna igen samt så har de så vackra färger! *.* Så håller tummarna för akhal teke 2.0 ;P

Svar: O ja, det skulle vara asgrymt!
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Höll ju på med att starta en blogg men det gick ju sisådär att hålla igång den. Jag älskar verkligen att skriva långa och innehållsrika inlägg men det är rätt svårt de dagar man har noll inspiration!

Svar: Man behöver ju inte skriva ofta ändå - det är väldigt många som går in för "allt eller inget"! Ett inlägg lite då och då, typ då man känner att man verkligen vill, kan ju räcka jättebra! :)
Esmeralda Silverforce

Michelle Dragonhill

Araberna, tycker ärligt talat att de är skitfula, särskilt jämfört med de nya modellerna. Sen även andalusierna (tycker att de är väldigt stora och klumpiga) och de engelska fullbloden (vill ha en långbent smäcker modell), det är nog dom jag helst vill ha.

Tycker det är så tråkigt att det är svårt att hitta nya bloggar som jag gillar, önskar verkligen att jag var bättre på att komma på saker att skriva... Synd att Alicia slutar, det är faktiskt bara hennes och din blogg jag verkligen tycker om.

Lisa (Li) Silentland

Ah, jag ser sorg av det också. Jag är, som ni säkert kan berätta från den dåliga kvaliteten på denna svenska, jag är en engelsk spelare. Och jag spelar på Cupcake Valley. Jag, tyvärr, är den enda aktören på det som jag känner till som har en aktiv blogg :(. Flera personer har försökt, men gett upp eftersom stressen blir för mycket. Jag vet att det är svårt några dagar, men haha ​​jag har för mycket att säga och inte tillräckligt med tid att säga det! (Observera längden på detta.) Min tro är dock att människor inte gillar att läsa och skriva nu. I själva verket är det just de spel som SPA som vi blogg om det gör människor mindre benägna att njuta av läsning och skrivning. Stolt säga att jag är inte en av dem, och trots min aktiva verkliga livet, ska jag gå ut ur mitt sätt att hålla min blogg kommer. Det är bara min lilla plats där Jag kan säga vad jag tycker och hur jag känner, och jag vill inte det något annat sätt. Det var du som fick mitt bloggande igen efter att jag gav upp efter några genomsnittliga kommentarer. Men nu vet jag, det är vad du tror av dig själv, för andra kan inte döma dig för att de inte vet någonting.
Tack,
Li xx

Klara "Bus" Eaststar

Om du vill ha en blogg att läsa så kan jag ju rekommendera Aloma Sunson. Han uppdaterar inte jätteofta men det är en bra blogg ändå. Kika in vettja!
Starstablepride.blogg.se =DD

Matilda S

Jag hoppas att araberna och Andalusier/frieser hästarna ska göras om. Jättesynd att Alicia slutar :(

Svar: Håller med om både arab och andalusier/frieser, de känns ganska utdaterade i jämförelse med de nya, vackra hästarna!
Esmeralda Silverforce

Antoinette Silverforce

Alltså det är JÄTTE synd att Alicia slutar..😭Och håller helt med dig om det här med bloggar!! Älskar att läsa SSO bloggar och tycker att det är så synd då det inte finns så jätte många..😢💕

Melinda Westnose❤️

Tittar du på Flixiekim?❤️ Tacksam för svar😂

Svar: Nej, jag tittar faktiskt inte på några YouTubers förutom Marriland. Kan hända att jag tittat på Stacys Let's Play!s på SSO's egen kanal ibland.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.