Chrome Pointer

Fler lopp från Vinterryttaren!

   Det enda som är ovisat nu tror jag är Lisas vinterlopp... vet att jag har spelat in det, ska bara hitta filen också x) Älskar det loppet btw, tycker det är helt brilliant att hoppa på små isflak i vattnen för att klara tävlingen.
 
   Här har vi bland annat Katjas Six bar - den simplaste tävlingen i alla Jorvik-spel ever, men på något sätt tycker typ alla som spelat Vinterryttaren att det är den allra bästa?! Jag får ju ändå hålla med, haha, tävlingen är på något sätt väldigt rolig!
 
 
 
 


Grace Mysteryyard

Cape Points ridhus påminner om ridhuset i Star Stable, förutom att Cape Points är mycket större. Vilken utsikt det var i början av första nedförsbacken i loppet vid den hemliga skogsgläntan! Hade velat rida där irl, även om jag varit livrädd med all säkerhet, gillar verkligen inte nedförsbackar irl när jag rider! Vill ha årstidsryttarna, men vill ännu mer ha Starshine-spelet hemligheten på Pine Hill! Kram Grace <3

Linn Deerwatcher

Åh, jag älskar verkligen Six Bar-tävlingen, hoppas det kommer till SSO också! :D Men du råkar inte veta hur man raderar sparfiler i SS-spelen? Går det? :/ Lite drygt att jag inte kan "börja om" spelet med samma namn jag en gång använt... xD

Svar: Kan man inte spara över om man startar ett nytt spel med samma namn?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.