Chrome Pointer

:((

   Så trött och sur. Äre lite deppig för att kroppen inte är på topp, ingenting jag hade tänkt göra på datorn idag har fungerat pga tekniska fel, Blogg.se har spunkat HELA dagen och därmed sabbat grejer och nu då jag försöker spela in PennyGirl-spelet VÄGRAR spelet starta och då jag försökte starta om datorn för att se om det skulle gå bättre då tog bara det 40 min pga uppdateringar... Och spelet går fortfarande inte att få igång. Liksom seriöst, varför just nu?! Det har ju funkat felfritt så länge som jag haft det...
 
   Nu ger jag upp och spelar SSO istället, tjo.


Autumn Winterdotter

Hoppas du blir på bättre humör av SSO!
Och att allt funkar nu <3

Kram!

Svar: Höh, fick gå in och vända, folk kan ju inte respektera att man inte vill bli stalkad...
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Mitt Penny girl spel funkar inte heller! :0

Hoppas du blir bättre!

Alva Purpleberg

Hoppas det blir bättre inom kort ;D

Tyra Yellowgirl

Alva😊

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.