Chrome Pointer

2016 är här

   Förra året hade jag några mål för bloggen, men det har jag inte nu. Inte heller har jag några nyårslöften till mig själv. Jag tror inte riktigt på det här "från det här datumet blir allting bra", inte längre åtminstone.
 
   Men, eftersom alla andra människor ser det här som en nystart kommer jag dra nytta av det. Eftersom folk i min närhet NU kommer ändra vissa vanor och liknande kommer jag där kunna smita in för att vända vissa saker till min fördel. Det är helt enkelt några saker jag kommer förändra i min vardag för att jag ska må bättre, som inte kunnat hända förrän nu på grund av december månad där alla människor ska vara lediga av någon outgrundlig anledning.
 
 
   Om saker blir som jag tänkt mig kommer jag återvända lite till bloggen. Mer skrivande, mer bilder, mer videor och mer målande. Särskilt mer målande. Jag har haft lite grejer IRL på sistone som satt stopp för det, men jag har insett att de sakerna inte gynnar mig på något sätt och därför tänker jag göra något åt saken och göra något jag tycker bättre om istället, för mitt måendes skull. Varför ska jag låta all min fritid tas upp av något som förstör min psykiska hälsa?
 
   Om vi ska sammanfatta mitt 2015 var det ett väldigt stort år. Det var året då jag fick mitt första jobb, året då jag började göra videor för Star Stable, året då jag fick över 6000 prenumeranter på YouTube, året då jag skrapade ihop precis under 19k följare på Instagram och därmed fick mig det största spelarägda SSO-kontot i appen, året då jag fick ett antal härliga nya vänner på grund av ett onlinespel jag fortfarande inte kan förstå är så fantastiskt som det är.
   Mycket av mitt år har varit SSO-relaterat, men det gör mig inte något alls. Jag tycker väldigt mycket om spelet i sig och trots att jag är expert på att klaga på communityt tycker jag väldigt mycket om det också. Det är en kärleksfull slags klagan, då man klagar för att man bryr sig så mycket, haha.
 
   Nu är 2015 över alltså - och nu väntar bara framtiden. Gör den till något bra, för er egen och för andras skull. Kram på er.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.