Chrome Pointer

Tröttheten tar över

   Jag har en sån där vecka då man är trött, seg i kroppen och på lite allmänt dåligt humör. Jag hoppas att det släpper inom några dagar för så här orkar man inte gå runt. Sockerkickarna hjälper liksom bara så länge, heh.
 
   Jag försökte kasta upp min fjärde Alla Hjärtans Dag-video igår kväll (den skulle ha släppts i tisdags men jag hann inte), men det blev ett fel i renderingen så jag tog ner den igen och renderade om den tidigt i morse. Jag drog iväg till jobbet medan den stod och tuggade (och upptäckte att mitt busskort gått ut = promenad i snöstorm för att köpa nytt, bra start på dagen) så jag vet inte om det funkade den här gången. Om det nu bidde bra så kan ni räkna med att den kommer upp snart! :)
 
   I övrigt ska jag försöka göra fler bakgrundsbilder, ni har lämnat många önskemål! Gult och grönt verkar vara populärast, men en lila ska jag också göra. Sen kan det förstås alltid bli mer! Glöm inte att klicka på "Gratis grafik" i menyn till vänster för att se mer.
 
   Ha en bra kväll hörni, förhoppningsvis är jag lite mer back on track till helgen igen!






Selma Flowepaw

Toppen!..👏🏻

Leah Pandalake

Kram på dig!

Oboy

Åh, vill se, vill se, vill see!
Btw, får jag låna en av dina redigeringar att lägga upp på min blogg i ett inlägg om min förebild? Jag ger såklart cred på det!

//Oboy

Svar: Absolut, man får låna allt av mig bara man är noggrann med att det är tydligt vem som gjort det :)
Esmeralda Silverforce

Violeta Discolord

Skulle sitta fin fint om det hade funnits utrustning som man kunde använda i SSL som andra gjort :D

Svar: Det finns jättemycket på nätet, jag kan dock inte ha det hursomhelst på min blogg då jag inte gjort dem själv :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.