Chrome Pointer

Tourn - en chans för bloggare att tjäna på sin hobby

   Jag vet inte hur långt man kommer på det här, men friskt vågat är hälften vunnet! Jag tänker prova och se om Tourns reklamkampanjer är något som fungerar här på bloggen. Detta innebär att det ibland kan förekomma reklaminlägg här på bloggen, för att tipsa er om tjänster jag tror gynnar er.
   Tourn är en tjänst som gör så att bloggare kan tjäna pengar på samarbete med företag. Det behöver inte vara några långa samarbeten, men intressant kan det vara! Jag tycker det låter kul och tror det kan gynna oss alla, om jag nu hittar rätt kampanjer som är relevanta för er. Om det nu ska vara reklam ska det allt vara reklam som ni kan vinna på, och inte något totalt random bara för att.
 
   Detta betyder inte att jag plötsligt sadlar om till reklamblogg för att tjäna pengar - det innebär att om jag via Tourn hittar något som jag tror är av intresse för er, t ex något kul och billigt i spelväg, så kommer jag passa på att skriva om det här för att se om det är något som intresserar er också. Jag har redan sett ett par kampanjer på Tourn som har fångat mitt intresse och hoppas att det dyker upp fler i framtiden. Jag älskar skumma prylar samt billiga filmer/spel, så man vet ju aldrig... ;)


Courtney Candlenest

Jag har själv tänkt på att skriva något inlägg via Tourn, för visst är det roligt om man får lite pengar för allt sitt slit men har mest slutat med: Äsch, nu ska jag hålla det till SSO.

Men vi får se hur det blir, kanske slutar med att jag också slänger upp ett inlägg via Tourn. :)

Svar: Äh, jag skriver ju om typ allt som är roligt emellan varven och om det är reklamer som intresserar mig så tror jag att det kan intressera många av er också, annars skulle ni nog inte vara här från början :)
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Åh det låter roligt! Man kanske ska kolla upp om man hittar något roligt där.

Vilda Snownight

Du kan ju leta också efter hästplrylar i reklamer?:)

Svar: Tror tyvärr inte att det är något som kommer dyka upp i Tourns grejer, men OM det skulle det så är det ju klart att det är en kampanj jag vill skriva om!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.