Chrome Pointer

NOMINERA SSO TILL GULDTUBEN!

   Guldtuben är nu live för i år, och det är dags att nominera!
 
   Det som är extra kul i år är att vi faktiskt kan nominera Star Stable, något som faktiskt inte riktigt har gått förr. Men, nu finns ju fem avsnitt av The Star Stable Show!
 
   Kan vi inte göra något asgrymt och nominera The Star Stable Show till årets serie? Att nominera är superenkelt, bara att klicka HÄR, logga in via Insta eller Facebook och fylla i fälten med vem ni nu vill nominera. Jag tänker dela det här skamlöst, för det vore så sjukt kul om det här gick igenom :D (Och det kanske kommer fler avsnitt om det går bra, vem vet hahah)






Leah Pandalake

JAA vad grymt!! Saknar verkligen TSSS

Kajsa Blueyard

Ja, skulle vara sjukt kul om vi fick nya avsnitt från The Star Stable Show!
Har redan nominerat så nu är det bara att se om dem kan vinna? :')

Cassandra Watersmith

Ja såklart man ska nominera!

Charlotte Masterwater

Tyvärr så kan jag inte nominera, men skulle tycka det var jättekul om de blev nominerade :D

Sen något som inte alls har med detta att göra.
Jag ska (vilket år som helst) köpa den Isabellfärgade araben och vil döpa den till Tiger. Altså som Tiger i Nalle Puh, och då vill jag att namnet ska vara något i stil med Megajump eller Superjump. Vilket tycker ni passar bäst eller har ni något vidare förslag?
(Öppen för vem som helst att svara på)

Cecilia Gladefield

Har röstat :DD Hoppas Starsteble vinner ;D <3 Passade också på att rösta på dig Esme, du har gjort ett grymt bra jobb med din YT :DD

Svar: Men oj, tack så hemskt mycket ♥
Esmeralda Silverforce

Maya

Har gjort det nu!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.