Chrome Pointer

Jag skulle ju koda bloggdesign

   Det gick ju inte så bra, heh. Jag är sjukt bitter över att jag inte har lyckats höra något av de två låtarna som gick till Mellofinalen i lördags så sen jag kom hem från jobbet har jag suttit och surat och tittat på gamla Eurovisions på YouTube. Och ätit dyrt godis jag köpte i London. Vet ni hur länge jag har letat efter Jelly Bellys Ice Cream Parlour mix?! En 100g-påse för nästan fem pund kanske inte var helt värt det men är man desperat så är man.
 
   Men hallå om jag är lite allvarlig nu, hur asgrymt är det inte med en ridhusläktare i SSO?! Asså på riktigt, SÅ GLAD! Kanske inte riktigt så att jag skulle traska in närsom och sätta mig där, men det är en grej som är så himla härlig. Det issue jag spontant ser är att om det nu är något coolt event i ridhuset som många vill se så... kan man ju inte se alla? Vi kan ju bara se 50 pers på ett ställe på en gång. Det är säkert mer än femtio platser bara på läktaren, om man ser det på så sätt. Men jag älskar idén och det är jättekul att ridhuset fått lite mer vettiga proportioner. Det är inte perfekt, om A och C flyttades lite åt ena hållet (vilket det nu var) skulle det bli jämnt, men medellinjen ligger just nu farligt nära en kvartslinje tycker jag, hehe. Men en enorm förbättring!
   Om det skulle förbättras hade jag velat att ingången till läktaren istället var belägen utanför ridhuset, att det var en separat ingång till läktaren. Som fotgängare går man ju inte över arenan för att sätta sig på läktaren, farligt är det ju. Jorvikborna skulle aldrig få anordna en riktig tävling! (Ehum ja hej jag gick en tävlingsarrangörskurs för typ fem år sedan)
 
   Jag insåg idag att man faktiskt får rätt schyst med xp från årets Alla Hjärtans Dag-uppdrag - kan jag månne komma upp i level 19 innan firandet är över...? Let's find out!


Riley

Finns det 19 levlar nu plötsligt? xD

Allison Purplehaven

Ja,Alicia Starnight är i level 19 :)

Matilda S

St hade varit perfekt om dem hade flyttat A och C mer åt läktarna så hade det blivit jämnt (tror jag det blir) sen skulle det se mycket mer verkligt ut med en eller två trappor med dörrar som de som är in till klubbhuset. Dröm!

Grace Mysteryyard

Ace Wilder med låten Don't worry och Robin Bengtsson med låten Constellation prize gick till Mellofinal om du inte visste det, upplysning bara :) kram Grace

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.