Chrome Pointer

Finally!

   Igår blev jag äntligen beundrad med Bobcats! Har undvikt fraktionen lite för jag kände att man inte fick ut något av att vara beundrad, men nu är det klart! Jag har kvar Ricky Winterwell, Månskäreby och New Hillcrest, fler rykten går inte att bygga just nu.
   Förutom det har jag (typ) 400 ynka xp kvar till level 19... Bara kliar i fingrarna, nu vill jag ha fler uppdrag! Jag kommer inte resa bort i veckan som det var tänkt från början, så jag kommer ha gott om tid på mig, om det nu blir så att man har tur.
 
   Penny och Charizard. Penny har inte kommit riktigt lika långt utan hänger kvar nere på level 15. Snart ska det fortsättas med huvudstory, och efter det ska Penny äntligen äntra Dinodalen tillsammans med köldtåliga Charizard. Komiskt att just elddraken ska vara köldtålig?
 
   Idag kommer 2 nya videor upp, del 2 och 3 av min Alla Hjärtans Dag-special. Jag som alltid gissar fel på uppdateringar är bergsäker på att det blir fler Alla Hjärtans-uppdrag på onsdag (den här högtiden pågår alltid i två veckor och Dereks borttappade brev återkommer varje år - om de inte är borta nu?) så jag vill ha resten av videorna ur världen först.
   På tal om videor, jag fick ett spännande förslag via mail igår som kanske leder till en kul video. Jag är all in iaf, så vi får se vad som händer, men jag tror det blir en kul grej! Ni lär få höra mer om det relativt snart hoppas jag ^^


Leah Pandalake

Det blir bara Månskäreby och New Hillcrest som gäller, eftersom de dagliga uppdragen med Ricky försvinner efter att man passerat Gillad med hans fraktion. Synd men ändå skönt! :D

Svar: Fullt medveten om det, men det betyder inte att jag inte behöver jobba mig upp till Gillad!
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Tycker att de dagliga med Bobcats är oerhört tråkiga så jag gav upp vid populär. Känner inte heller att jag riktigt får ut något av att vara det förutom kläder som jag aldrig kommer att köpa men jag vill ändå inte att det ska ligga där och vara ogjort så jag får väl ta och börja kämpa lite haha.

Alva Purpleberg

Grattis ;D

Tove Appledotter

Jag hatar alla dagliga uppdrag hahaha. Men nu under sportlovet ska jag nog försöka ta tag i några fraktioner. Grattis till snart lvl 19! Jag själv är lite över hälften till 19. :)

Courtney

Congrats (:
Ska snart in i dinodalen och tänkte köpa en sköldtålig häst men vet inte vilka hästraser som är det så kan du skriva dom du vet? (:

Mandy Macforce

Courtney: de enda köldtåliga hästarna är Islandshästen, Fjordhästen och Nordsvensken :)

Ebba Lightforce

Grattis!
Själv är jag bra gillad med dem. ^^

Valle

Jag har verkligen jätte dålig på att göra rykten, jag tappar motivationen så snabbt! Verkligen jätte irriterande då jag så gärna vill göra mer uppdrag som jag behöver göra rykten till... :)!

Amanda Lightninggirl

Har Ricky daglige oppdrag man kan gjøre for å få opp omdømmet med Ricky Winterwell? :o

Svar: Yes, då man har börjat hjälpa honom att träna!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.