Chrome Pointer

Icy Volcano!

   Under eftermiddagen idag öppnades några nya servrar upp runt om i världen och en av de nya var Icy Volcano - svenska server 4. Jag har hoppat över dit med både Esme och Penny i hopp om att cleara lite utrymme på andra servrar.
   Yo ni på Air Star, om jag får höra det där "jag har mer rätt att vara här för att jag var här först" en gång till går jag i taket. Vi är alla lika värda som spelare och ingen har mer rätt att vara på en viss server än någon annan. (Kanske attt de kan göra en server som heter Horse Island dit man skickar alla som bryter mot användarvillkoren?)
 
   Officiell nyhetsbild - hur söt är inte mustangen?!
 
   Jag lyckades hamna med ännu mer jobb nu på kvällen (kul en fredag då man redan jobbat långt över kontorstimmar hela veckan...) men jag ska försöka uppdatera Jorvikipedia så gott jag kan med alla ändringar som skett under veckan. Jag ska även precis nu börja rendera ut en video från MyStable, där jag visar då Penny går in där för första gången och placerar ut alla hästar. Videon blev inte väldigt lång, så den kan komma upp redan ikväll om vi har tur :)
   Om inte annat så återkommer jag i morgon, nu ska jag ta itu med alla måsten som fortfarande hänger över mig!






Sigrid Winterdotter

Jag är också där :p

Lilly Underwood

Röstar helt klart på införande av "Horse Island" ;)

Hedda Snowfire

Funderar på att byta dit då det antagligen inte är så mycket drama osv. Iochmed att Jorvik City kommer och hemstallen kommit så är det laggigt för oss med dåliga datorer... Skulle gärna byta dit om det inte var för klubben men det kanske finns klubbar där eller annars får man väl ta steget för klubbledare... Trivs du?

Svar: Jag har varit där i några få timmar bara xP Jag har faktiskt nästan helt slutat att hänga i chatterna för att jag tycker det finns så mycket dålig attityd i spelet numera, men jag tror det blir lite vad man gör det till också! Om du har en dator som spelet inte funkar superbra på tycker jag absolut att du ska överväga att söka dig till den servern med minst spelare :)
Esmeralda Silverforce

Selma Friendtree

Jag bytte server igår till Icy volcano då jag 1. Ej kunde logga in på två dagar för att servern var full. 2. Förhoppningsvis så är det inte så mycket drama etc etc.

Lova Windpaw

Jag flyttade från Air Star till Fluffy Unicorn förut. Skulle gärna byta Icy Volcano. Skulle bara vara synd att lämna klubben.

Alice Snowcat

Jag rekomenderar min klubb i sso. Den är helt nystartad men vi tänker stort! Vi har bara en medlem och det är min bästa vän. Vi är på Icy vulcano. Vi har den vita araben för mästare, elever, erfaren ryttare, noviser o medlemmar. Stallflicka har också den vita. Ledare o ägare har den gråa skimmel. Vi är aktiva o snälla. Min vän är inte sr men hon kanske ska bli sen.

Hoppas du gillar våran klubb o skicka gärna ett mail t mig! Skulle vara en ära att rida tillsammans någon gång!🥰😃😉🥳

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.