Chrome Pointer

På Höglandet

   Esme och Clark
 
   Btw, jag har insett att man ska hålla sig borta från the Star Stable side of Tumblr så mycket man bara kan. Det finns lite humor där, men majoriteten av allt som skrivs handlar enbart om att kritisera Star Stable och berätta för varandra hur dåligt spelet samt företaget bakom det är av olika anledningar.
   Jag känner såhär - om man inte har något positivt alls att säga om en produkt och företaget bakom det - varför ska man då fortsätta stödja produkten samtidigt som man skriver en massa skit om den? Fattar verkligen inte resonemanget... Är det inte bättre att hitta en hobby man faktiskt kan ha roligt åt istället?






ebba diamondnight

Hittade star stable penskrinet på lekia/sagoland i dag, så om du fortfarande letar så kan du kanske leta där?

Svar: Finns inte någon sådan butik där jag bor!
Esmeralda Silverforce

Valle

Det är ju lite komiskt att folk som spelar dagligen hatar på sso medier. Om man ska gå runt och hata på teamet så tycker jag personen lika gärna kan sluta. Annars kan ju hen sitta själv vid en dator och komma på nya uppdateringar varje vecka samt att denne också programmerar. Vissa förstår verkligen inte hur bortskämda vi spelare är, och att sso uppdateras mycket oftare än andra spel. Värdekoder kan man ju knapp prata om, dessa får vi hela tiden!

Alanis Moonstorm

Det är på det hela mycket snack lite verksta på SSO side of tumblr. Mycket "Jag gillar inte drama men om sso inte gör det här kommer jag lämna" utan att faktikt göra mer än att bara skapa drama. Sedan är de oinsatta hycklare hela bunten också. men ja. Man ska hålla siog långt borta. De är bra för snabb uppmärksamhet när man gjort en edit, men i övrigt har de inget vettigt att komma med.

Svar: Tycker det är så tråkig stämning! Visserligen är det ju bara typ tre stycken som eggar upp alla andra, men problemet är att de tre är "coola och omtyckta" och därmed dansar alla efter deras pipa och skriker ut hur hemskt företaget Star Stable Entertainment sköts. Jag undrar hur de skulle lösa alla stora problem de hela tiden ser och som alltid sköts på helt fel sätt i deras ögon?
Esmeralda Silverforce

Rebecca och Daisy

Jag är inte förvånad över att tumblr skriver negativa saker om starstable, in fact så skriver de något negativt om ungefär precis allt!
Ifall du går till Google och Googlar till exempel " Why does tumblr hate...." Så kommer du att se att lisan som kommer är enorm. Här är några av alla de som kommer " Why does tumblr hate game of thrones"
" Why does tumblr hate starstable online"
" Why does tumblr hate straight people"
Detta är bara några exemplar av 1000 som kommer. Vad jag förstått av vänner så skiljer sig tumblr från andra hemsidor eftersom istället vara en sida som är full med människor med olika åsikter, så är tumblr en sida där de bara finns en rätt åsikt som alla håller med om. Man talar inte om att till exempel " värför sara hatar gurkor" Utan istället blir de att "Värför tumblr hatar gurkor" Tumblr antingen älskar/avgudar något eller totalt dissar och hatar de. Jag har aldrig förstått mig på tumblr och de kommer jag nog aldrig göra, därför går jag inte där heller för de är ca 3% att du hittar något positivt att läsa om och 97% att du läser något negativt,

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.