Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Vilken stil har du i SSO?

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Jag föredrar att hålla det väldigt klassiskt. Mörk ridhjälm, för ridhjälm har jag alltid, helst mörka och slimmade stövlar, svarta eller vita handskar och byxorna är helst jeans. De flesta hästmänniskor med vett i huvudet vet ju att man aldrig någonsin rider med jeans för att man får såna enorma ridsår på insida lår, men jag måste erkänna att jag aldrig någonsin har fått ridsår TROTS att jag vintertid fryser så sjukt mycket att jag nästan alltid rider i jeans och jodphurs istället för att byta om till mina alldeles för tunna ridbyxor. Därmed tycker jag inte det är skumt med jeans, eftersom jag själv använder det IRL. Vilken överdel som används beror mycket på schabraket hästen har - det finns ju fler överdelar än det finns schabrak, så jag väljer alltid schabrak först för lättare matchning.
 
   Esme och Aramis
 
   På hästen sett gäller det också klassiskt. Sadel och träns kan jag ibland byta ut mot något färgglatt, men det är mycket sällan det händer numera. Jag vill ha sadel och träns i brunt eller svart och nyanserna måste självklart matcha - vilket är anledningen till att jag så sällan använder brunt, eftersom det är nästan omöjligt att hitta bruna sadel och träns i samma nyanser i det här spelet.
   Det som alltid sätter färg är schabrak, och ibland även benlindor. Nörd som man är ska det ju matcha också, såsom man blivit undermedvetet drillad till via hästbloggar de senaste åren. De benlindor jag använder allra mest är dock de vita, och även "benskydden" används flitigt.
 
    Esme och Glòin
 
   Något som jag däremot inte använder är kjolar och klänningar. Klänningarna är lite för bulkiga för mig och jag är absolut ingen kjoltjej, haha. Jag använder väldigt sällan kapporna också, eftersom jag känner att även de är väldigt bulkiga trots att jag använde dem väldigt mycket i spelets början.
 
   Jag skulle vilja se ut lite mer som en westernryttare ibland - men chapsen finns enbart i färger som inte matchar de westernsadlar jag gillar bäst, och westernsadlarna jag gillar bäst matchar inte några träns och westernstövlarna är alldeles för låga osv. Aja, man kan väl inte få allt!






Anna Skylee

Tänker exakt samma sak när jag ska stå framför garderoben och bestämma kläder.

Deborah Turtlehand

Hej! Alltså jag har en fråga, (det är bäst att fråga erfarna Esme om saken) Nu på senare tid när jag spelat sso har jag märkt att ljudet är annorlunda. Både bakgrundsljudet och musiken. Ibland låter musiken precis som från springdale. Spelade det som liten och känner igen musiken haha. Syrran säger hela tiden att star stable skulle skriva om dom hade ändrat ljudet osv. Men jag håller inte helt med henne... Som sagt så undrar jag vad du tror! Tacksam för svar. (Du har en jätte fin blogg om du vill veta det <3)

Svar: Jag tror inte att ljudet är ändrat? De skulle nog iaf inte lägga till musik från ett annat gammalt spel, då de ändå ser till att komponera ny musik till alla nya områden. Jag vet iaf inget mer om saken!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.