Chrome Pointer

WOHO!

   Jag har spelat rätt lite SSO sen i höstas, jämfört med hur mycket jag har spelat tidigare, för att en massa andra grejer ute i verkliga livet har kommit ivägen. Därmed har jag också legat efter med alla rykten sedan Epona kom.
   Nu däremot, så har jag bara Månskäreby att jobba med! Allt annat är så klart det kan bli. Eller ja, det lär väl bli en till fraktion då nya området släpps (jag har knappt koll på alla fraktioner längre, de är så många!), så då får jag att göra igen, haha. Så länge springer jag runt och levlar nytillskotten Sherlock och Mycroft, som jag också behöver skriva något inlägg om. Dessutom har jag langat in ett antal bilder från uppdateringen med familjen Rockwell på Jorvikipedia, så skämmas över sin Wiki behöver man iaf inte göra!
 
   Jag gillade den här uppdragsserien, hoppas den fortsätter snart! Hittade dock en bugg mot slutet, den vita hästen och Scott står båda kvar på den här sidan bron då man spelat klart uppdragen, trots att man tagit hästen därifrån.
 
 
   Men vad händer runt om i communityt? Då jag var sjuk läste jag inga bloggar för jag var för trött för att tänka alls (snacka om totalt handfallen), så nu börjar jag få in rutin på att läsa det jag hittar och kommentera så mycket jag kan. Känns lite som att allt dör igen - hur går det för er, håller ni er uppe och kommenterar ni hos andra bloggare?


Ebba Youngland

Jag försöker göra det! :D Men bella eastfields blogg har stått död nu.. :/

Ebba Youngland

Hon hade visst lagt upp inlägg xD

signe swordstar

Tyvärr inte för jag kan Inga bloggar förutom denna så ge tips på någon bra gärna!

Grace Mysteryyard

Jag försöker kommentera lite, men det går inte så bra... Min och min lillasyster Adriana Mysteryyards blogg håller på att dö, Adriana vet inte ens hur man skriver ett blogginlägg så hon uppdaterar inget, jag orkar liksom inte så då blir det att den står tom ett tag.

Grace Mysteryyard

Förresten, Esme har du märkt att Loretta och alla andra i Moorland som sitter på hästar är helt buggade och rider runt i tomma luften så man ser inte hästarna? För om du inte har gjort det är det nog bara min kompis dator...

Svar: Det är din kompis dator, hon behöver avinstallera spelet och ladda ner det på nytt - saker kan se skumma ut då spelfilerna inte laddas ner korrekt.
Esmeralda Silverforce

Ida Lionlord

Skapade faktiskt en egen blogg efter att jag blev så trött på att knappt ha någon blogg att läsa! 😄

Charlotte Masterwater

Jag försöker kommentera på inlägg där jag kan kommentera något som har med inlägget att göra.
Sen har jag egen blogg där det kommer upp grejer på lite då och då, men jag försöker kommentera på det mesta jag kan kommentera och skriva något vettigt som har med inlägget att göra. :)

Julie Diamondmore

Hej bara en liten random fråga.
Hur kan du stå imot att inte öppna dinodalen??
Jag skulle aldrig kunna göra det!! Jag öppnade GÅD i dino samtidigt för att jag inte kunnde vänta xD
Love ya esme <3

Svar: Jag har spelat igenom ALLA uppdrag i Dinodalen ungefär fyra-fem gånger förr så det finns inte så mycket att längta till med tanke på att jag bara spelar på Penny då jag spelar in videor!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Har kört tidsinställda på min blogg... Det verkade inte vara en bra strategi efter som jag droppade från 5 sidvisningar per dag till 0...

Svar: Sidvisningar och besökarantal är inte samma sak - sidvisningar står för hur många gånger sammanlagt en sida har visats på din blogg, besökarantalet står för unika besökare. Tidsinställda inlägg behöver absolut inte vara något dåligt, det gäller bara att man visar för andra att man finns där så att de kan hitta fram till bloggen från början!
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

Komenterar när det finns något att kommentera om. Känns lite stelt att bara slänga in en kommentar.

Svar: Jag brukar tycka det är svårt att kommentera även då det finns mycket tankar i inlägg, men jag försöker så gott jag kan ändå! Har märkt att några få kommentarer kan sporra många bloggare en lång bit på vägen, så det är värt det.
Esmeralda Silverforce

Juliette Shadowstar

Kommenterar nästan alltid om det är något i inlägget som jag har en åsikt om. T.ex om någon har en viss teori. Då kommenterar gärna med mina egna åsikter om den.

Julie Diamondmore (igen xD)

Vrf tar din klubb inte in nya medlemmar??
Skulle vilja vara med i den c8
Pösspössi <3

Svar: Vi känner att vi inte har ett behov av nya medlemmar just nu, och majoriteten av de förfrågningar vi får in är väldigt tydliga med att de bara vill vara med i klubben för att jag är där - och vi vill verkligen inte att Guardians ska bli någon slags fanklubb.
Esmeralda Silverforce

Julie Diamondmore xD

Okej undrade bara :) <3

Amanda

Jag brukar mest kommentera när bloggaren ställer frågor till sina läsare eller om själva inlägget är intressant.

Jag försöker hålla igång min egen blogg så gott jag kan. Ibland kan det vara svårt att komma på något att skriva om. Brukar mest bli tankar om veckans uppdatering, eller tankar kring framtiden. Sen skriver jag såklart om olika nyheter vi får. Tex om den nya delen vi ska få. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.