Chrome Pointer

WELSHPONNYYYYYY

   Jag hade idag tänkt "amen åka tidigt från jobbet, göra några datorgrejer till andra jobbet, deklarera, typ få ordning på mitt liv, skriva något längre blogginlägg om Sydhoven" - haha tji på mig va, jag har fortfarande kvar hälften och har fått på mig ännu fler uppgifter än vad jag hade då jag var på väg hem på kvällen. På fredag åker jag bort och det blir nog min sista helg borta på ett tag, så bloggen kommer leva upp lite efter att jag kommer hem på söndag kväll! :)
 
   Dagens Star Stable Show bjuder på teaser! Vildhästarna på Sydhoven är alltså inte Mustang (told ya), utan Welshponny. Brittisk ponyras, tjoho! Welsh av cobtyp eller Welsh cob (jag har alltid trott att det är samma sak - fick lära mig för några veckor sedan att så inte är fallet. Jag är numera aningen mer klarare i hur Welshponnyer delas in, men jag tänker banne mig inte påstå att jag är någon expert hahaha) bör det nog vara, för den känns för stor och kraftig för att vara sektion B eller Welsh Mountain.
   Ponnyn är dögullig though! Jag tänker gissa att det kommer en tredje färg som det alltid har gjort och jag är jättenyfiken på vilken. Både isabellen och den svarta är ju med i vildhästflocken, så det borde väl vara en av de som är nummer tre. Jag gillar den vita, grå och den bruna väldigt mycket, så jag hoppas det är en av dem! Jag tror iaf att det kanske blir ponnyköp för mig, hehehe. Eftersom det är WelshPONNY finns dock risken att de här är långsamma små sniglar. Men, om så är fallet, så är de åtminstone hemskt söta sniglar.
   Bloopern i slutet though! Jag höll på att dö av garv då jag läste andras reaktion över den, för det verkar som att många tror att det är en hint om att fisket kommer tillbaka med nya uppdrag. Eftersom det inte är textat ens på engelska tror jag inte att det stämmer (ALL viktig info i showerna textas åtminstone till engelska), utan jag tror att Matilda bara har flummat runt i studion. Jag gillar då Matilda flummar, jag gillar stämningen i showen. Vet att det finns de som tycker hon är för mycket, men majoriteten av de verkar vara antingen äldre tonåringar eller vuxna - och den här showen riktar sig väl i huvudsak mot de som är yngre.
 
 
 
   Nu måste jag sätta mig med jobb för att förbereda sommarridläger (hehe...), och det är mörkt i spelet så jag får vänta med de nya uppdragen till en annan dag :( Hahaha jag kan lika gärna ge upp med att spela på vardagar helt känns det som!


Julie Diamondmore

Haha <3
Asså ponnyerna är så gulliga + måste titta på den där grejen i slutet av videon >:D

Julie Diamondmore

Hahah älskar också när hon flummar xP

Matilda S

Supersöta ponnys men jag hade trott att set varit dartmoorponnys då det kändes lite rimligare av någon anledning :D men man får väl hoppas att dem åtminstone är lite snabbare än dem ponnys som redan finns i spelet.

Svar: Är inte Dartmoors mycket mindre? Jag har känt två IRL och båda var små pluttiga B-ponnyer - och jag tycker nog de här känns som minst C!
Esmeralda Silverforce

Rose Shadowlee

Förstår inte varför folk har så svårt med Matilda. Hur kul skulle det vara om hon inte var exalterad och glad över det hon gjorde och berättade? Jag vet att jag skulle göra exakt samma sak, även om det var mer för vuxna människor (kanske mer vuxenskämt då haha).
Men min bästis, som kan ha svårt för henne ibland, sa att hon gillar att de inte sminkar Matilda så mycket. Det ger ungdomarna en förebild om att det inte behövs så mycket smink för att bli fin :)

Svar: Jag gillar hennes sprudlande energi, den gör i princip hela showen!
Esmeralda Silverforce

Grace Umbra Mysteryyard

ÅHHHHH! JIPPIEEEEE! Har ägt en liten Welshponny irl, dock är hon såld nu... Hon heter Aspelunds Bree, hennes mamma heter Moelgarnedd Branwen RW 1274 och hennes pappa heter Lillemons Lightning RW 102 om du känner till namnen eller Bree :)

Grace Umbra Mysteryyard

Och om du nu, Esme, känner igen namnet Aspelunds Bree men inte vet vart du hört det ska jag hjälpa dig på traven lite: Hon är guldbelönad från en utställning och är brun. Hon bor nu på Stall Källefall, och du hittar fölbilder på henne på stuteriaspelund.n.nu . Dessutom fick hon ett föl när hon var fyra år (man undrar ju varför de betäckte henne så tidigt!?) som heter Aspelunds Brightling. Om du inte vet vilken liten ponny den fantastiska Bree är så kan jag inte hjälpa dig mer än att jag och Adriana ägde henne i ett halvår, hon flyttade från oss i februari i år och vi köpte henne förra året i augusti. :)

Svar: Jag har absolut ingen koll på Welshhärstamning alls, den enda hästen jag har koll på alls är Menai Christopher!
Esmeralda Silverforce

Felicia Fishnose

Jag hoppas på en fux kommer.

Sigrid Winterdotter

Fisket kan komma tillbaks, då man -spoiler- rensade fisk i de nyaste uppdragen -slut på spoiler-

Abigail gladecamp

Haha, typ alla jag hade frågat sa att det var mustanger eller connemara men jag sa alltid Welsh!
Jag tycke ratt man ser på kroppsbyggnaden att det var welsh.
Jag som önskade welsh ponnys! <3
Jag undrar en sak, vad vill du ska vara nästa hästras som kommer till spelet?
Jag vill att det ska vara haflingers! <3

Svar: Jag ser gärna Haflingers, tycker det är en trevlig modell på häst. Annars ser jag helst att araben ska få en re-design.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.