Chrome Pointer

Spelarevent i Ungern och Polen

   Förra helgen var Game Master Stella i Ungern och höll i ett event för ungerska spelare. Det var tydligen helt galet populärt och det kom dubbelt så många spelare som förväntat. Den här helgen är GM Lovisa i Polen för att göra typ samma grej och jag har sett på sociala medier från polska spelare att det verkar vara typ lika mycket folk där. Har dock fått klara mig med Google Translate eftersom jag inte kan ett ord polska x) Min SSO-Facebook dignar över med poster från polska spelare just nu.
   Jag har faktiskt ingen aning om exakt vad som händer på eventen, men folk verkar iaf vara glada x)
 
   Vi svenskar är lite bortskämda med att ha fått ett antal event genom åren, så det är ju jättekul att fokus sprids över fler länder. De polska spelarna är sanslöst aktiva och har alltid varit - vi svenskar har ju haft en väldigt hög aktivitet som nu har sjunkit väldigt drastiskt, men polackerna verkar vara kvar på sin topp. Jättekul för dem och jag kan nästan önska att jag kunde polska så att jag kunde läsa och hänga med i deras community, haha x)
 
   Bild från Viki Greenroad på Facebook - ni ser GM Lovisa borta på scenen.


Sally Hawklord

åååh va kul för dom:) Taggar till tusen att de ska komma till Finland någongång. Det är bara att ta Finlandsbåten och så är man framme:D

Lizbeth Wolfyard

Haha jag kan polska men i vilket fall så tycker jag att det är väldigt bra att Starstable tänker på de andra länderna. Sverige har egentligen bara tur med tanke på att starstable är ett svenskt spel :)

Sso älskare!❤️❤️

Åhh vad kul!!! Jag är halv polsk!❤️❤️❤️🇵🇱🇵🇱🇵🇱🇵🇱🇵🇱

HedvigMoonforce

Sally Hawklord håller helt med dej! Skulle vara dökul!!!!! Och dessutom såg jag en post att man fick koder för sr &sc där oxå x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.