Chrome Pointer

Sisådär

   Inlägget med mina hästar (länk i menyn till vänster) är nu uppdaterat med alla mina hästar. Länk till de två senaste saknas än så länge, men don't worry, det ska jag fixa så snart jag kan.
 
 
   De två senaste är ett par bröder, och jag har velat använda namnen länge. Väntade tills det kändes rätt och då de senaste engelska fullbloden kom ut kände jag att det blev alldeles utmärkt! Säg hej till Scarlet Mystery "Sherlock" och Royal Secret "Mycroft"!
 
   Royal Secret, aka. Mycroft
 
   Scarlet Mystery, aka. Sherlock
 
 
   Jag tycker fortfarande att de nya engelska fullbloden är bland de snyggaste hästarna i ett hästspel någonsin så att köpa in en hel bunt att bara stirra på gör mig ingenting, hehe. Hoppas på ännu fler färger i framtiden, det här är verkligen ögongodis!


Amedea Misthaven

Har också ett fullblod! Fuxen, FireBlaze aka Brisingr

Justine Greennose

Jag har skaffat min Solorebel aka Bella döpt efter Han Solo, hon är helt fantastisk <3 det mörkbruna engelska fullblodet <3

Charlotte Masterwater

Jag köpte fuxen och döpt den till Everfaith aka Hope. Ska köpa den svarta nån gång, och den ska få heta Darkfourtune aka Cilla Black. Virtuell kaka till dem som vet vart namnet Cilla black kommer från.

Svar: Firefoot Farm ♥ Den var så sjukt bra i början, sen efter något år föll manuset helt...
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Vi hade samma idé, haha! :) Är ett stort Sherlock-fan och ska definitivt köpa ett gäng pållar och döpa dem efter karaktärer ur serien.. Har dock ingen dator sedan typ ett år eller mer tillbaka, vilket verkligen suger, men jag har liksom fått prioritera bort att köpa en ny för andra saker. :/

Svar: Aw :(((
Esmeralda Silverforce

Matilda S

Har den underbara fuxen och döpte honom till Crimsondesire. Dock har jag inte kommit på några passande smeknamn... Skulle du om du har tid kanske kunna hysta ut ett du passar? X) skulle vara jättesjysst för har verkligen hjärnsläpp haha <3

Ellie Cloudforce

Jag älskar serien sherlock!!!!!!!!! Så coola namn. Jag måste också köpa en häst och döpa den till Sherlock :)

Leah Pandalake

Amanda, Cilla Black är väl namnet på Freddies häst i serien Freddie på Firefoot Farm från Min Häst?

Charlotte Masterwater

Japp, virtuell kaka till dig Leah. Haha, trodde inte någon skulle komma ihåg ^^

Sigrid Winterdotter

Esme, skulle du kunna hjälpa mig lite med bloggdesign? Du behöver absolut inte, men min blogg ser ut som skit...

Svar: Jag kan inte koda designer i dagsläget, tyvärr. Om du har ett specifikt kodproblem kan jag kika på det, men jag kan inte göra hela designer då jag helt enkelt inte har tid.
Esmeralda Silverforce

signe swordstar

Älskar Sherlock!!!!

Tilde Darkstorm

Har köpt två, fuxen och den bruna. Fuxen fick heta Eveninglord aka. Eldorado (Dock är Eldorado hans "riktiga namn". Alla mina andra hästar har smeknamn men just Eldorado är hans riktiga xD) och den bruna fick heta Droppie (Drop-pie ihopsatt xD).

Jag håller med till tusen, de ÄR de snyggaste hästarna som någonsin gjorts i ett hästspel. De är HELT otroliga. Och att de går i form i traven är ju något att dör för! Vill ha mer sånt, dressyr uppskattas!

Ska köpa fler, men väntar på andra färger. Synd att fullblod inte har så många godkända färger though :/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.