Chrome Pointer

Eternal Love

   Jag har ALDRIG under mina snart fem år med Star Stable väntat så länge med en uppdragsserie som med denna! Jag hade kunnat spela igenom den tidigare (är inte klar än heller eftersom jag har en övernattning kvar), men som jag har nämnt lite förr gillar jag inte att spela då det är mörkt i spelet. Nu hamnade jag i skymning, ett ljus jag inte gillar, men jag var så himla sugen på att spela igenom uppdragen. Anledningen till att jag inte spelade dem då de kom var förstås att jag fortfarande var sjuk och inte orkade ta till mig uppdragen, så jag spelade igenom kanske fem stycken och väntade med resten av dag 1 till nu.
 
   Det är väldigt många karaktärer som dyker upp i uppdragen om den stackars Thomas Rockwell, men än känner jag bara att det är väldigt trevligt att se vänskapen mellan många karaktärer i Epona. Epona ska ju vara ett isolerat område där man tar hand om sina egna, och det känns verkligen som att karaktärerna vill hjälpa och lyfta upp. De bryr sig verkligen om varandra och det känns välkomnande även för en utomstående som vår spelarkaraktär. Plus på det! Finns så hemskt många NPC's i spelet numera men det känns trevligt att se kopplingar mellan dem, så att de inte bara är väldigt ytligt bekanta med typ alla andra på hela Jorvik.
 
   Första grejen jag vill nämna med hela det här är DÅ SPELAREN LYFTER VAGNEN I SPEGELTRÄSK. Asså på riktigt. Jag hade inte alls förväntat mig att spelaren och Isabel skulle ha sammankopplade animationer men det var riktigt snyggt.
   Jag älskade det här - mer sånt i framtiden tack :D
 
   Det var lite sidospår med att leta häst, men jag gillar då en uppdragskedja delar sig i två! Jag tycker det ger lite extra spice till uppdragen, att det känns fylligare och som att det verkligen händer. Haha, vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig om det!
 
   Beam me up, Scotty! Nejmen jag är nyfiken på familjen Buttergood så jag tyckte det var kul att Scott var med.
 
   Sen ska vi inte ens prata om bunkern, vilken cool plats! Den är riktigt stor och jag hoppas att den kommer till användning mer i framtiden. Nu vet jag dock inte vad som händer då jag fortsätter med uppdragen i morgon, men av vad jag har sett så har jag förstått att de här uppdragen kommer sluta med en cliffhanger. Spännande!
 
   Sjukt häftig plats - och den var mycket större än jag kunnat föreställa mig!


Sigrid Winterdotter

Ja eller hur, vagnanaimationen alttså ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHH SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ COOOOOOOOOOLLLLLLLLLTTTTTTTTT!!! Och bunkern var ju också "jättetrevlig" fast mysfkatorn var väldigt låg... Men detaljerna! Oh oh oh, SSO har gjort ett grymt bra jobb!

Lina Queendotter

Hej Esme jag undrar varför alla dina hästar är döpta efter pockimonnamn när du inte har spelat spelen eller sätt filmerna ?

Svar: Det var ju dock ett lite konstigt antagande? Jag har spelat alla spel i Mainserien förutom Ruby/Sapphire/Emerald (vilket jag har skrivit om här på bloggen många gånger) och har sett alla filmerna fram till film nummer 14!
Esmeralda Silverforce

Lina Queendotter

Va ha ha då har jag missuppfattat fel xD :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.