Chrome Pointer

En gång i tiden gjorde jag videor

   Jag hatade att göra de här videorna men folk tjatade så jag gjorde dem ändå. Att titta på dem i efterhand är lite kul på ett sätt, men jag gillar inte att ha "pressen" att prestera längs med hela vägen av processen med mig. Det blev ändå oväntat många videor, flest under 2014. Under 2015 blev det fyra stycken. (Enkelt att se när de gjordes genom att titta på thumbnailen - rosa för 2014, blått för 2015.)
   Det betyder dock inte att det aldrig kommer hända igen - men om jag kommer göra fler är det för att jag vill, inte för att någon annan vill.
 
 
 
 
   Det här var den sista jag gjorde och jag spelade in den just för att ni skulle kunna se hur jag gjorde redigeringen som ni nu kan använda som mobilbakgrund. Länk till bakgrunderna finns i menyn till vänster, om ni klickar på "Gratis grafik".


Sigrid Winterdotter

"En gång i tiden"? Du gör väl fortfarande videos, eller menade du att du inte gör speed paints längre?

Svar: Det är just time lapse-ade editvideor jag menar!
Esmeralda Silverforce

Linnea

Snabb fråga bara:
Hur gör du för att ta screen shots från datorn? Jag har testat alla möjliga kombinationer med prt sc och ctrl och alt, men när jag lägger in bilderna i paint är de helt svarta! Vet du hur jag ska göra?

Svar: Fraps!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.