Chrome Pointer

Eastknight

   Österns riddare Athos är den oundvikliga ledaren av gruppen bestående av honom, Aramis, Porthos och d'Artagnan. Både störst, äldst, starkast och mest vis leder Athos sin lilla flock i princip enbart med tanken. Han ser faror långt i förväg och tycks alltid veta hur att undvika dem. Han litar inte alltid helt på människor och det kan krävas både tid och omsorg innan han vågar släppa ut under ryttare. Då han har ett riktigt band med sin ryttare är han som en stridshingst och ingenting står i hans väg. Då ryttaren väl vunnit hans hjärta är han en älskvärd häst som mer än gärna kliar lite på sin ryttare i hopp om att få en lång ryktning i gengäld.
 
 
   Namn: Eastknight
   Tilltalsnamn: Athos
   Namnbetydelse: Eastknight betyder "Östriddare". "East" är en hint mot Hogwartshuset Slytherin, vars grundare tros härstamma från en östbelägen del av England. Athos är en fiktiv person i Alexandre Dumas roman De The Musketörerna.
   Född: 2002
   Ras: Shirehäst
   Lynne: Klok och tillbakadragen. Godhjärtad, men med tillitsproblem.
   Level: 15
 
 
 






Ellie Sweetlord

Haha, en häst på min ridskola som är norsvensk heter Athos ;)

Ruby Dolphincake

Åhhh... Athos är ju sötare än Esme och Penny xD.

Och den andra bruna (orkar inte kolla vad den hette) var ju sjukt söt!!, har själv shiren i fux ;).

Ps, du är bäst på det du gör så sluta ALDRIG med Ytb!

Hazel Oaklord

Nu vet vi alltså vilka dina fyra hästar baseras på ;)

Molly Sunhand

Jag köpte också den! :D Min heter Rosespirit :)

Andrea Bravestone

Ååh så fin!

Älskar namnet, Athos passar honom verkligen. De tre musketörerna är en riktigt bra bok dessutom ;)

Sally Bluestar

Hej Esme! En snabb fråga som jag skulle vilja ha svar på! Hur får man tag på actionfigurer, ovanliga guldmynt, mobiltelefoner och små statyer? Jag har försökt hitta info men jag har ingen aning! Tacksam för svar :)

Svar: Genom arkeologi!
Esmeralda Silverforce

April Pinehill

Wohooo I'm in Slytherin! :Dϟ ⚯͛

Julia

Ohhh

Den hästen tycker jag är finast av alla.
:DDD

zabina

så fin häst du har jag tänckte köpa den men jag köptr den bruna i istelet . vilken shirehäst ska du köpa på penny?

Kaja Stardaughter

Ni passar så bra ihop!❤️😍🐴

Emmy Mightystorm

Jag köpte också den shiren! Min heter Superchampion aka Wonder

Linn Nighthope

Hej! Vad kul att du köpte just den hästen för jag har också den! Jag undrar bara en sak. Ska det stå De Thf Musketörerna eller ska det stå De Tre Musketörerna? Det var bara det jag undrade! Tack för att du skapade en YouTube kanal. Du har hjälp mig med såå mycket i sso, det kan vara allt från uppdrag till stjärnletning! Fortsätt med det du gör, det är verkligen till hjälp! Jag brukar mest kolla din YouTube kanal men ibland går jag in på din blogg och då blir jag så fascinerad hur du kan göra så fina grejer med en dator, allt från texter bilder och vanliga inlägg. Jag har försökt att skapa en blogg men det blev inte som jag tänkt mig så jag sket i det, men jag lyckades skapa en YouTube kanal i alla fall. Jag heter Linn Nighthope om du vill kolla. Tack för att du gör inlägg på bloggen och videor på YouTube! Ha det så bra! Mvh Linn Nighthope

Linn Nighthope

Menade De The Musketörerna :)

Vendela Ponybeach

Jag älskar dig esme och jag har också den där shire hästen! Athos passade jätte bra som smeknamn och han är så söt!❤️ Jag älskar dig och din blogg!❤️❤️ Du är bäst❤️❤️❤️🐴🐎

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.