Chrome Pointer

Saker att se fram emot

   Då ni började spela SSO, fanns det något i spelet som ni kände "wow, jag kan knappt vänta på att får göra det där" om? En funktion, en plats, häst som man inte kan köpa förrän viss level, uppdrag, vad som helst!
 
   Tycker det är en rätt intressant fråga, för det är en som jag inte riktigt har behövt fundera över. Jag har ju spelat sedan tidernas begynnelse och hängt med i framkanten hela tiden, så jag har ju bara kunnat se fram emot saker som kommer framöver.
   Dela gärna med er av de saker som ni har sett fram emot, eller som ni fortfarande ser fram emot. Jag är nyfiken!
 
   Det här var en av sakerna jag sett fram emot under tiden jag spelat - Lisas återkomst och återförening med Starshine


Cynthia Mountainheart

Ville VERKLIGEN in i Gyllenåsarnas.
Såg på klipp på youtube och jag var helt "OMG FINASTE STÄLLET NÅGONSIN SÅ STORT OCH FINT JAG VILL DIT"
Så försvann glädjen när jag väl kom in och såg att gyllenbladsskogen inte var så stor som jag trodde...
Aja, 1 halvår senare kom skördebygden och fantastiska gröndal i alla fall.

Sofie Dolphinknight

Alltså GÅD, jag tyckte det var så fint! Det var mindre än jag trodde när jag väl kom in, men jag bestämde mig för att flytta dit och där har jag bott i nästan ett år nu!
Sen var det denna druidträning, som verkade SÅÅÅ cool, men den var bara jobbig när man kom igång med den, haha.

Piper Archyard

Piper är min andra karaktär på SSO, jag har annars spelat fram tills uppdragen med Lisa. Det uppdraget jag längtade allra mest till måste ha varit infiltreringen av oljeplattformen på Dark Core, så grymt spännande! Plattformen är dessutom så vackert uppbyggd, hela miljön sätter verkligen en känsla! :)

Just nu längtar jag en hel del fram till att få interagera med Starshine och hitta Lisa. Minns att jag slutade spela på det första kontot mitt i uppdragen, väldigt dumt gjort om jag får säga det själv ;)

Gabrielle Northstar

Åååh jag längtar till Anne och Concorde, med sin fabulösa svansfrisyr, kommer till spelet!

Längtat efter Skördebygden sen 2011, den där trasig bron störde mig alltid. Dock synd att bara halva öppnade, vill se resten + devil's gap ;).

Jennifer Purpleheart

Haha.. Det jag längtade till precis precis när jag började var att komma till Fort Pinta för folk pratade om fp i säg-chatten x) Men just nu längtar jag efter att Anne och Concorde ska komma till spelet c:

Alanis Moonstorm

Började spela i mars 2012 och trodde då att spelet var mycket längre än de 10 lvlar det i själva verket handlade om, så något besviken en blev när man nådde lvl 10 och det blev slut på saker att göra. Men när jag precis börjat kunde jag inte vänta på att få börja hoppa. Mer rörelsefrihet när man har möjighet att ta sig över eventuella stopp. Annars blir man ju så väg-bunden. Att rida runt är verkligen inte min grej.

Matilda Southtree

Det jag längtar efter mest är nog Concorde <3 Faktist inte Anne ;P men hon måste ju också komma om Concorde ska komma ju :) Men jag hade gärna fått komma in i pandoria ^^

Tilde Darkstorm

Jag har sett fram mot FJORDINGAR ända sen jag började spela för cirka 3 år sen. Och jag kommer ihåg att det var en spelare som frågade om fjordingar och starstable svarade " fjordingar kommer till jorvik snart" och efter det så köpte jag inte en häst på ett halvår fast min kompis tjatade om att det säkert inte skulle komma än... Och hon hade rätt

Tilde Darkstorm

Men nu är jag glad då det kommit:D

Lova Winterside

Såg sjukt mycket fram emot dinodalen och gåd xD Kommer ihåg hur förbannad jag blev när dinodalen öppnade och det buggade sönder, alla fick fatal m.m Och så fastnade ju flera vid en spärr på väg ner i dinodalen, även jag. Då var jag typ den första som lyckades ta sig över den och då blev jag överlycklig.
Men annars ser man väl fram emot nya huvuduppdrag, nästan ett år sedan de senaste kom ju?

Mandel Äppelpajj

Jag hade sett Sneek Peeken på hemsidan, var taggad till tusen, och räknade dagarna. När äntligen uppdraget med Lisa och den vackra hästen Starshine släpptes lös, granskade jag noga uppdragsloggen och noga gröndals stora skog. Jag hade pratat med mina nära och kära och vänner i veckor efter uppdraget. Men jag hittade inget så läste igenom nyheterna ännu en gång och såg att man var tvungen att börjat bygga rykte med Åskviggens cirkel. Jag började gråta floder och jag, son legat ganska efter i storyn tills nu satt vid datorn och kramade om mitt viktigaste kaningosedjur. Men för några veckor sedan fick jag Äntligen de efterlängtade uppdragen! Herregud vad jag har väntat!

Rose Skystar

Oj många men mest kände jag:
Anne och Concorde ♥ = To die for
Hästraser
Avel
Och nu ser jag mest fram emot Islandshäst med tölt skulle vara pricken över i.et

Olivia Westhand

Ser verkligen fram emot att få se om det kommer något uppdrag angående Devil's Gap! Skulle varit riktigt spännande.

En funktion jag hade hoppats på (detta kanske inte rör inlägget egentligen men i alla fall) är att man kanske skulle kunna smida sina egna hästskor. Har precis spelat igenom uppdragsserien med Conrad där man under en veckas tid fick smida ett par hästskor. Det skulle varit sjukt kul :)

Melissa Dragonnight

Jag ser framemot att Anne ska komma till sso! Hon borde väll komma någon gång?

Annie ligtingfeild

Jag tror att man kommer at "rädda världen" utan Anne och sedan kommer anne tillbaka och är förbannad, vilket faktiskt kan stämma med hennes personlighet i starshine League.

Matilda Nightwater

Jag tror faktiskt att det jag såg mest fram emot var skördebygden och att ha fler hästar. Att ha så många hästar man vill var verkligen något så roligt. Satt även och tittade igenom Skördebygdens videon om och om igen! :)
Just nu vill jag att huvuduppdrag ska komma. :)

Ronja McKnight

Det jag såg/ser fram emot att få:
- besöka är Sabine med Khan och besegra henne på något sett.
- Pandoria
- Concorde ofc (min favorit)
- Jorvik skola
Efter det med hästraser så kommer jag med spänning vänta på Ardenner och Islandshästen (rider själv dessa irl o jag vet att de är jätteskillnad på de heh) och Shire.
Alltså de finns för mkt man Vill göra men så överrasar SSO en hel del :)

Caitlin Winterfield

Ser jättemycket fram emot Anne och Concorde, och fortsättningen på storyn förstås! Längtade så himla mycket efter GÅD innan det öppnades och jag blev så besviken efter någon vecka med uppdrag där. ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.