Chrome Pointer

Nä nu farao får det bli ett ryck här

   Vad är ni intresserade av att se? Bilder? Videor? Redigeringar? Kortare fanfic? Jag är så himla tagg på att göra något med bloggen men jag har lite dåligt med idéer. Vill väcka upp min fenomenala speldagbok lite ^^ Bomba med idéer är ni snälla, så kanske det händer lite mer kul här under nästa vecka :D
  (Jag kommer inte kunna skriva något "jag tror det här kommer hända" eller reflekterande inlägg i den stilen, tyvärr.)
 
 






Matilda Southtree

Speedpaints, fototips, redigeringstips, utvärderingar om saker i spelet, och fails + småbuggar som sso gjort :) men ofc, du får inte bara lägga upp inlägg med det här :P

Anonym

Noveller, redigeringar, redigerings hjälp, massa outfits tips (skriv vart grejerna är köpta och stats om du orkar).

Det var nog allt jag kunde komma på.

Hej sålänge, nu ska jag åka snowboard!

Tilde Darkstorm

Jag var anonym

lisa

Jag låg och tänkte igår natt då jag inte kunde sova på hur JAG skulle utforma det bästa hästspelet haha! Tänkte igenom allt från hur hästarna kunde ha olika personligheter och hur det skulle visa sig när man red dom, till olika grenar och så vidare... Vore intressant att höra någonting liknande eftersom du spelat så mycket hästspel :) vad vore liksom the epic horsegame

Svar: Jag har faktiskt skrivit ett inlägg om det perfekta hästspelet ganska nyligen :) http://monokerus.se/2015/january/det-perfekta-hastspelet.html
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Fanfics! :D

adalyn snowburg

Jag är sugen på att läsa huvuduppdrags teorier, men nästan ingen skriver om det D: haha så det är ett förslag :)

Svar: Som jag har sagt tidigare (och skrev i inlägget dessutom) så är det något jag inte gör längre :)
Esmeralda Silverforce

Elsa

Fanfics! Små berättelser! Om du har riktigt tråkigt så kanske en liten serie på youtube? Hade varit grymt! :)

adde

heej ;D

jag skulle tycka att det vore roligt att se lite gamla bilder på dig i sso, när du var ny i spelet :D <3!

Aria

skulle du kunna göra ett inlägg om saker du önskar till spelet, saker som spö(piska), martingal, snansräm sporrar, rid väst mm.och lite hur du önskar att dom skulle se ut (kanske liten redigering där också:))
det skulle vara jätte intressant att få veta hur du tycker och tänker :)

Ella

Hej Esmeralda! Jag har ett tips att du gör mer videos jag har ett förslag att du gör en video där du går in i ditt hemstall och visar din garderob, hästarna i stallet och på hästön, din ryggsäck osv. De är bara ett tips ;)

MVH Ella! <3

Nova Flowerlake

Outfits, redigeringar (redigera gärna ett sso ansikte) & kanske funktioner som du skulle vilja utveckla i spelet :D

Mandel Äppelpajj

Skulle vara kul med en tävling om att vinna en lineart. Du är så himla duktigt på att rita och det skulle nog uppskattas.

Svar: Gällande det kan jag direkt säga att det inte kommer hända. Tidsbrist och prestationsångest funkar inte så bra till det där.
Esmeralda Silverforce

Zelda Westnight

Redigeringar :D Jag ÄLSKAR dina redigeringar *.* såååååå vackra *.*



Kram Zeldis C:

Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Jag har på senare tid känt att SSO kommit längre och längre ifrån SSL och de första Starstable spelen. Den där speciella känslan har helt försvunnit från spelet tycker jag, så skulle hemskt gärna vilja att du gör lite mer redigeringar eller skriva fanfics som går tillbaka till SSL om du har lust, vore grymt! :)

Vilda Snownight

Fler "Lär dig Photoshop" jag lär mig jättemycket!<3

Hanna Zebrapie

Tips på hur man kan göra redigeringar bättre, och typ hur man redigerar t.ex hår :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.