Chrome Pointer

Levande död

   Det finns seriöst inte en kroppsdel jag inte har träningsvärk i. Okej då, möjligen öronen. Jag har varit borta och jobbat på hästgård sedan i torsdags och är nu äntligen hemma. Det är som att man hamnar i en annan värld där borta - det känns som om jag varit hemifrån i flera veckor. Oerhört tungt arbete, men minst lika givande och fantastiskt roligt. Om ni någon gång får chansen att arbeta som ungdomsledare på ridläger bör ni verkligen göra det, för det är så sanslöst roligt att jobba med barn kombinerat med hästar. Som dressyrtant kan jag nu dessutom skryta med att jag har hoppat för första gången på två år, tjo. (På galen häst dessutom, men jag lever nästan)
 
   Jag hade en massa inläggsidéer som kom upp medan jag var borta; jag har väldigt dåligt internet men har kikat in på de nya bloggkommentarerna. Dock så har mycket försvunnit för jag har kasst minne, men, jag tänkte sammanställa ett "litet" inlägg där man enkelt kan hitta hjälp till olika grejer både i och utanför SSO. Jag är inte den första att göra det, det är jag medveten om, men jag vill gärna göra det ändå. Vi får se vad jag hinner ordna i veckan!
   Jag har en grym idé till en redigering och hade tänkt börja på den idag, men jag är alldeles för trött. Får se om jag orkar med den under veckan!






Tilde Darkstorm

Åå!! Gud vad åzum att jobba där:D Lyckost!

Emma Monsternight

haha glad att du lever :D
Grattis för första hoppet på två år :)

Svar: Hahaha tack x)
Esmeralda Silverforce

Angesabi

Grattis för hoppet o att du lever! Inte illla alltså. Hoppas att hästen inte hoppades på att du inte skulle leva. Det vore syndare än syndare!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.