Chrome Pointer

Haha wow

   Nu var det ett tag sedan spelchatten uppdaterades - och det är så att man inte minns hur hemsk den var innan!
 
   Konversationerna är utsuddade enbart för att de inte alls har med saken att göra; Det är bara uppdrag som diskuterades
 
   Man är så van vid hur chatten ser ut idag så att man helt glömmer hur vidrig den var! Minns ni Vänchatten? Helt vedervärdig jämfört med hur det ser ut idag!


Mandy Applepie

Jag saknar den gamla :,( bara jag men den nya är så laggig och såååååå vidrig D':

Svar: Haha det är ju jättesällan chatten laggar x) Hatade den gamla, det var så svårt att se var en mening slutade och nästa började
Esmeralda Silverforce

Matilda Queenblanket

Tycker om både den gamla och den nya, men jag gillar nog mest den nya. Förresten är det jättebra att princip alla tycker olika, annars blir det ju lite tråkigt, tycker jag. :')

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.