Chrome Pointer

Alldeles för mycket att göra

   Jag har typ femton olika viktiga grejer att göra och jag vet inte vad jag borde ta itu med först, haha... är iaf stolt över att jag lyckats bra med några grymma jobbprojekt i veckan som ska putsas på inom den kommande månaden ^^
 
   Igår! Igår, den stora dagen, fjordingen Pichu blev slutligen level 15! Tack och lov, haha. Som många av er vet har jag som stående regel att jag inte får köpa en ny häst innan den jag köpte innan är på lvl 15 och det är något jag har hållit hårt på genom alla mina 20 hästar. Har hänt en gång att jag ruckade på regeln, men det var under perioden då jag levlade varje dag. Det har jag dock varken tid eller lust med numera.
   Frågan är dock om jag ska skaffa mig ny pålle eller bara avvakta ett tag. Mina mål i spelet just nu är att bli beundrad med Arkeologin. Jag har rensat ur min ryggsäck och har numera enbart det vita och det röda skeletten, eftersom jag lämnat in de blå och gröna så många gånger. Skeletten tar så mycket utrymme i ryggsäcken! Men, det finns ju såna fina klädesplagg man kan få så jag fortsätter kämpa :) Hur går det för er med arkeologin?
 


Gabrielle Northstar

Har precis lämnat in min första "runda" med skelett i alla färger och trodde jag var klar ;o, men om det finns mer kläder är det väl bara att fortsätta hacka sten x).

Svar: Hahah besvikelsen som uppstår då man tror man är färdig men inser att det är myyyycket kvar x)
Esmeralda Silverforce

Jennifer Purpleheart

Vad jag kämpade med den där arkeologin! Men efter ett tag så blev jag beundrad. Sen dess har jag inte rört hackan, haha. :P men det finns ett par snygga grejer som jag vill ha så får väl fortsätta att hackandet.

Svar: Duktigt! Ja vissa av belöningarna är jättesnygga haha *-*
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Tycker det är sjukt kul med arkeologi, men det som är jobbigt är att hitta stenarna ;_; Har inte lämnat in ett enda skelett än heheh, borde väl ta itu med det någon gång

Svar: Heja på Lys, åtminstone ett skelett får du kämpa in :D
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

arkeologi - vad är ens det haha? nämen jag har några gånger grävt med hackan men inte fått ihop till ett endaste skelett än :P

Svar: Haha, kämpa på!
Esmeralda Silverforce

Allison Goldknight

Blev beundrad strax efter jul, men jag gräver fortfarande, har lämnat in alla skelett flera gånger, men man känner rätt bra med js på det och jag tycker att det är rätt trevligt! Dock ser jag det inte som ett måste numera när jag är beundrad, så det är skönt :D

Svar: Duktigt av dig! Jag tycker att jag har harvat snö alltför länge men jag är fortfarande bara populär... xP
Esmeralda Silverforce

Corinne Slowpaw

(Lägg gärna in i din lista :)
Corinne Slowpaw - CorinneochAngel.blogg.se
En blogg om SSO, redigeringar och mycket mer.

Emma shortroad

Jag är klar för länge sen, men jag pallar inte leta stenar för att få ihop till de sista kläderna utan jag tar dom senare när jag känner att jag pallar!
Jag är beundrad och nöjd med det :p

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.