Chrome Pointer

Star Stable World

   Tidigare i veckan släppte Star Stable två videoserier - Star Stable Tutorial och Star Stable World. Båda videoserierna går att se i spellistor på Star Stables YouTube-kanal.
 
   Star Stable World har denna beskrivning, om man tittar på spellistan:
   "Hi Star Family, and welcome to our brand new video series where you'll see a ton of awesome in-game material! Every Thursday a new video will be added to the playlist, so make sure to come back every week!"
 
   Svenska:
   "Hej Star Family, och välkommen till vår helt nya videoserie där du kommer se massvis av häftigt spelmaterial! Varje torsdag lägger vi till en ny video till spellistan, så se till att komma tillbaka varje vecka!"

   Just nu finns det alltså bara en video i denna serie, men det kommer fler och fler! Är det inte kul att Star Stables YouTube-kanal äntligen kommer igång på allvar?
 
   






Juliette Shypie

Joo, men jag måste fråga; Är det du som är Esmeralda Kinglee?

Cecilia Gladefield

Åh vad kul! Ska bli jättespännande att följa deras serie :D Riktigt bra att de förbättrar sin youtube då många nya spelare säkert kommer att hitta till spelet :D

Meja Starbridge

Jag undrar också, är du Esmeralda Kinglee? :)

Ebba Youngland

Är det du som rider? Det är en som exakt ser ut som Penny,och en som ut som Esme. Är det SSO som gjort de eller är det dina karaktärer? :)

Anders Oldlund

Är inte Penny och Esme 2 av de som rids där?

Matilda Southtree

Du är Esmeralda Kinglee, eller hur?
När du postade första bloggbilden på Oona så sa du: "Det här är faktiskt mitt tredje Jorvikiska Varmblod, som ni inte har fått se tidigare. Säg hej till Oona! Ni kommer faktiskt få se litegrann av henne under våren :)" Nu är det vår! Och så är det ju Esmeralda från Esmeralda Silverforce och Kinglee från Penelope Kinglee...
Har du en Penelope Silverforce med?

Wilma Ponylund

Var inte Penny kinglee med i den där? :O

Sofia Diamondnight

Vad är allt detta med att hon ska jobba på sso? Borde hon inte gå ut med det då? Liksom varför skulle hon hålla det hemligt? Hade det varit något så hade hon väl åtminstone sagt något till oss wiki-admins. :)

Eden.crazyhall

Hej! Som du kanske vet har jag också annat att du är Esmeralda Kinglee. Redan innan de visade jorvik warmblood att du var det, kanske för att esme2 visade sig ibland i flätor och i annan frisyr. Det som gav mest ledtrådar är att du tidigare sa att du hade en TREDJE SSO ryttare, men du nämnde aldrig namnet eller hur? Och man kan inte ha olika jorviska varmblod eller? Snälla svar.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.