Chrome Pointer

Miranda gästbloggar: Vattenlek

På torsdagar är Esme bloggledig och detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell, som tidigare har bloggat på Moonbell.blogg.se ~
 
 
Det unga paintstoet Oreo fick flytta hem till mig idag efter en veckas funderande. Har velat ha en brun/rödskäck länge, och älskar quartermodellen på hästarna, så hon blev perfekt! Oreo fick följa med mig ned till stranden vid klipphärad och fota denna somriga westernoutfiten, och även om hon var lite ovan vid vatten verkade hon tycka att det var roligt att plaska runt lite. ^^
 
 


Stacy Flowernight

Så fin! :3

Lucia Silverstorm

Dina inlägg är så bra! Du ger mig jättemycket stiltips!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.