Chrome Pointer

Miranda gästbloggar: Silverglades urträd

På torsdagar är Esme bloggledig och detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell, som tidigare har bloggat på Moonbell.blogg.se ~
 
Renoveringen av slottet var välbehövlig tycker jag! De piffade upp både modell och texturer lite, och allt ser mycket ljusare och fräschare ut. Gissar att de jobbar om grafiken till de första platserna i spelet, och i så fall kommer det nog att bli kanonbra!
 
 
På slottets topp kan man se ett målat glasfönster med ett träd på. Det fanns på den förra slottsmodellen också, och jag börjar känna mig mer och mer säker på att det är ett urträd. Har en liten teori/idé om att eftersom att Silverglade är Jorviks ungefära mittpunkt så stod där en gång det största urträdet av alla, men sedan förstördes det under en fight mellan det goda och det onda, och delar av det användes för att bygga slottet och byn när allt var över. Kanske överlevde en del av trädet och dess rötter och har på något sätt slingrat sig runt slottet, och ger en sorts magisk aura över platsen. I så fall är slottets översta fönster där som ett minne av det gamla urträdet.
 
 
Eller så är det bara ett fönster med ett målat träd på, men man vet aldrig eller hur? c;
 


Ada Wolfdaughter

Roliga, intressanta tankar :D Själv skulle jag aldrig ens märkt trädet annars,,, säkerligen för jag inte skulle bry mig tillräckligt för o kolla så noga xD
Men nu blev ja faktiskt nyfiken!

Stephanie Diamondfall

Man vet ju inte veta om det betyder någonting, ibland kan saker betyda jättemycket och ibland så betyder de ingenting.

Matilda Southtree

Det finns två fönster med träd på på insidan ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.