Chrome Pointer

Miranda gästbloggar: Midsommarfin

   (Esme är vanligtvis bloggledig på torsdagar, och därför gästbloggar Miranda Moonbell.)
 
 
 
Glad midsommar på er en dag i förskott! Jorviks midsommarfirande har nu dragit igång och alla rider runt med blomkrantsar i håret och manen. Tycker att detta är en himla mysig tid i SSO, Everwindfälten blir befolkade och man ser konstant aktivitet runt midsommarstången. Något som jag tycker är lite kul är hur många från de utländska servrarna uttrycker sig om hur underliga och galna midsommartraditioner Jorvik har (små-grodorna-dansen exempelvis). Den jorvikiska midsommaren skiljer sig ju minimalt från den svenska, så det är ju lite komiskt. x)
 
 
 
Sommaren i ära red jag Oreo barbacka över sydöstra delen av Everwindfälten i min midsommaroutfit. Kjol och ballerinaskor kändes passande tillsammans med grönvitt träns och förrförra årets blomkrantsar. Gillar dessa krantsarna bättre än förra årets då de har ljusare färger. Men måste medge att detta årets är brutalt snygga också, för jag älskar nämnligen lila. ^^


Angelica

Herregud vilka fina bilder! <3

Stacy Flowernight

Så fina bilder :D

Alina Bravedawn

Älskar din outfit. Så himla fin.♡♡♡

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.