Chrome Pointer

Guldstjärnor i Jorvik

   Detta inlägg kommer utökas med en ny video varje gång jag har hämtat upp nya stjärnor i SSO Ride Through. Busenkelt att veta vart man ska!
   Inlägget kommer i framtiden kunna nås från knappen "Hjälp för SSO-spelare" i den vänstra menyn.
 
 
 
 


Josefine Geiger

Hej Esme!! Jo jag älskar dina videoklipp och dem ger jätte mycket stöd. Men jag har två frågor till dig. 1. Kan inte du göra flera såna där videos med när du visar stjärnor fast på andra ställen?? 2. Kan inte du göra fler videos på när du köper hästar för det är så kul! Tack det var mina frågor!

Svar: Jag gör videor så ofta jag hinner!
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Hej Esme! Jag har sett dig och din karaktär Penny och Eevee där du visade alla stjärnor i Moorland och så en till. Det sa jag tänka på nästa gång jag spelar!

sonja

Tja!! älskar dessa videos!!! kan du göra nån i typ firgrove ellr nåt.

Philippa

Hej jag behöver hjälp vad heter den appen du filmar med💖Jag behöver värkliten hjälp snälla💗

Svar: Se "svar på vanliga frågor" i menyn till vänster!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.