Chrome Pointer

Tror ni att det blev något?!

   Ugh, aldrig blir den där förbaskade redigeringen av, haha... Kommer liksom hem så sent på kvällarna och har annat att göra så jag glömmer liksom bort att den ligger och väntar.
 
   Jag har inte hunnit spela SSO särskilt mycket idag, rullade in i typ en kvart, men jag är lite avis på de som köpt de nya fina hästarna, haha... sjukt fina hästar! Särskilt skimmeln gillar jag.
   Ska se om jag lyckas spela in SSORT i morgon, eller kanske PennyGirl. ZT2 ligger också och skräpar, borde verkligen spela in några avsnitt av det...
 
   Esme och Pretty


Stephanie Diamondfall

Jag har oxå en redigering liggandes som jag vill slutföra men antingen har jag inte rid eller så glömmer jag bort den. Men idag har jag massor tid över så ska nog ta tag i den då.

Nikki💕

Ja köpte den mörkbruna nya hästen💕 älskar den så så mycket💕✌️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.