Chrome Pointer

Moonborn

   Stencool med ett stort lugn inom sig, som vet när det gäller att satsa. Umbreon är den ultimata tävlingshäsen och går in i nya uppgifter med hjärta och själ. Alltid en vänlig grabb som vill väl, och han älskar att omges av andra hästar. Lite mesig blir han alltid då han måste lämna sin flock!
 
 
 
   Namn: Moonborn
   Tilltalsnamn: Umbreon
   Namnbetydelse: Månfödd. Umbreon är en rävliknande Pokémon med "Umbra" betydande spöke/skugga/skuggan månen kastar under en solförmörkelse på Latin.
   Född: 2008
   Ras: Quarterhäst
   Lynne: Cool häst som satsar allt då det gäller. Den perfekta hästen då det gäller att klippa långa sträckor på kort tid.
   Level: 15
 
 


Frida Pandalund

Jättefin redigering,bra jobbat! :) Otroligt hur mycket du har utvecklats,som man man se tydligt när man tittar runt i ditt galleri. Practise makes perfect! ;)

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Felicia Catgirl

Bara jag som tänkte på att stövlarna går upp till knäna? xD Btw jättefin redigering!

Svar: Stövlarna SKA gå upp till knäna, däremot är det grafikbugg så att skorna går igenom sadeln :) Tack!
Esmeralda Silverforce

Felicia Catgirl

Okej! Tyckte bara det såg ut som riktiga Cowboy boots! Cx Har väntat länge på att dom ska komma! Cx

Alma Lightninghill

Hej! Jag bara undrar vart man kan köpa den svarta Quarterhästen! Svara gärna :)

Eva Bunnyland

OMG igår köpte jag en Quarterhäst! Okej inte den svarta men ändå! Köpte den i Firgrove, det är den skimmeln som är pyttelite grå :) Jättefin och söt! Och svar till Alma Lightninghill, om jag får svara på din fråga så kan man köpa den svarta Quarterhästen på Marleys bondgård i Silverglade! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.