Chrome Pointer

Mähähä

   I morgon åker jag bort en vecka, min sista vecka med ridlägerjobb (åtminstone för denna sommar). Är lite för trött för att vara taggad, men det blir kul då man väl kommer dit.
 
 
   Spelmässigt? Jag försöker jobba på med rykten, men jag missar det för det mesta då jag hellre vill kunna hänga i globalchatten. Vill liksom se vad som händer och tycker det är kul att vara en del av comunityt, man blir så avskärmad så fort som man rör sig utanför global...
   Men, självklart har det gått relativt snabbt med Jarlassons eftersom de faktiskt finns innanför det globala området. Jag är nu beundrad med fraktionen, vilket är jätteskönt, men jag tycker ändå det var rätt roliga dagliga de hade att erbjuda!
 
 


Maggie Flowerlee

Vilket ridläger jobbar du på?❤️❤️
(Du behöver inte svara) är bara nyfiken😆

angesabi

Drömjobbet ☺

Agge

Ja prissis vilcket drömjobb :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.