Chrome Pointer

Höstigt värre!

   Under mina år som bloggare har jag ALDRIG haft ett höstigt tema - men någon gång är det väl alltid dags va? Jag gillar verkligen bloggens nya utseende, trots att jag inte är ett direkt fan av orange. Det lär bli en ändring i färgtemat då vi närmar oss vintertider igen, men för stunden är det höst! ^^
 
 
   Det här är nog den enda riktiga höstredigeringen jag gjort - en vinst i en tävling jag höll i för länge sedan! Minns faktiskt inte vem som vann bilden... Den är iaf gjord efter vinnarens önskemål!


Emma Mountainfoot

Det var jag som vann bilden 🍂 Och jag har kopierat bilden så att jag kunde ha den som bakgrundsbild på datorn och mobilen! Love ya ❤️

Matilda Southtree

Ååååh vad söööt <3

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Stacy

Sjukt fin bild!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Daniela Silvergarden

Gud vad snyggt det blev:D höstigt och fint, jag får känslan av att jag och min ponny är ute och rider i en skog med höstens alla färger:D
Mitt i prick:D

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Gud vad fint, kan till och med sträcka mig så långt och säga att detta är nog ett av dina finaste temat.

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Nikki

asåå damn it vad snygg den blev ❤

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Michelle Dragonhill

Totalälskar nya designen! Blir ju liksom inte sämre av att orange är min favoritfärg, haha.
Du har väl gjort om snabblänkara i spalten till vänster, eller är det jag som bara tror det? Tycker nämligen det ser mycket "renare" ut.

Personligen tror jag att det här är favorittemat av alla du har gjort (den här och ett tema med lila bakgrund du hade för ett tag sedan), du är verkligen begåvad när det kommer till både bloggdesigner och redigeringar.

Esther

Designen blev sjukt snygg och höstig!! <3

Har du inte gjort en höstredigering på Ash oxå? Har för mig det och så tror jag du döpte inlägget till typ Silver häst i guld skog, typ! ;)

Svar: Den var inte alls menad att vara höstig, jag hade bara ingen annan bakgrund, så i mitt huvud är det ingen höstteckning x)
Esmeralda Silverforce

Sandra Westnest

Åh vilken gullig redigering! :) Känner verkligen höstkänslan! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.