Chrome Pointer

HEEEELG

   Det känns som att jag inte har haft en riktig helg på flera veckor? Och nästa helg jobbar jag på hästgård, så ingen ledighet då heller xP Får ta till vara på de här två dagarna!
 
   Mitt mål för dagen är att skriva lite på den engelskspråkiga Jorvikipedia. Den ligger LÅNGT efter den svenska och lider dessutom av oerhört många SC-tiggare. Så sjukt tråkigt! Tycker det skapar så tråkig stämning då det enda som pratas om är gratis Star Coins.
 
 


Lucy Macwright

Har gett upp på att säga att "just nu finns det inga SC-koder tack och hej", ingen lyssnar ändå hahah

Svar: Vi ska nog ta och införa en regel att alla tiggare åker ut, det blir så sjukt tråkigt då hela forumaktiviteten består av folk som gnäller efter SC och SR... :(
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.