Chrome Pointer

Envisheten besegrar avundsjukan

   Ni vet den mörkbruna Morganhästen? Lätt snyggaste hästen i hela spelet! Jag blir typ förstörd då hästen går förbi mig, vill så gärna ha den! Men, envisheten segrar över avundsjukan! Jag ska vänta tills jag kan köpa de fyra hästarna jag tänkt mig på en gång... Idag fick jag chansen att "provrida" en häst jag funderat på till den gruppen, men det var inte alls som jag tänkt mig. Nu är det bara till att vänta och hoppas på att "rätt" häst dyker upp i framtiden!
   Dock kanske det blir någon häst däremellan. Ni vet att jag är snål med mina SC, så råd har man iaf!
 
 
   Jag har kikat lite snabbt på uppdateringen. I vilket fall de båda nya utrustningsseten i Gallerian, blått och rosa. Kanske köper schabraken. Kanske. Jag är inte så mye för färgade sadlar och träns, jag håller det helst klassiskt! I övrigt ska jag försöka ta tag i redigeringen. Får se hur det går med den saken xP


Esmeralda Nightnest

Du är bäst!!!!! Du är absolut min allra största idol!!
Kram <3

Svar: Snäll du är, tack!
Esmeralda Silverforce

Jennifer Purpleheart

Håller helt med, Plus att den är så lik min favorit häst (kanske snart sköthäst :D) irl, så det var inget tvivel om att köpa den hästen ;)

Bella Highgarden

Jag har den bruna morganen, håller helt med - lätt finaste hästen! Traven och den korta galoppen är bara *w*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.