Chrome Pointer

April April din dumma sill

   Ni minns väl Första April-kaninen som dyker upp i SSO varje år? Jag vet inte om den kommer även detta år, men hoppas kan man alltid!
 
   Jag fotade en massa bilder för prick ett år sedan för att ha kvar minnet av de färgglada hästarna! Visst är det en rolig grej?
 
 
 
 
 
 
   Jag kan btw lova att jag INTE kommer med Aprilskämt på något som helst vis; det här är en dag som alla andra. Däremot kan jag inte lova att alla andra håller sig från att driva med omvärlden... Och, btw, jag har en känsla av att det händer något spännande under dagen... c;






Matilda Southtree

...Som en ry ras till exempel ;D

Svar: Sån tur tror jag inte vi har; en sneak peek brukar visas MINST en vecka innan nya hästen faktiskt kommer, så tidigast nästa vecka bör något hända på den fronten :)
Esmeralda Silverforce

Zsuzsanna Shadownight

Åhh, vad jag längtar till Onsdagsuppdateringen! :D Hoppas det är mustang som är den nya rasen, som alla tror. xD Och så fyller jag år idag, yey! xD

Svar: Grattis till dig! :D
Esmeralda Silverforce

Ronja McKnight

Urrm.. har du någonsin sett eller tänkt på de under dagens uppdatering med färgglada hästar att andras ponnyn har ändrat färg och även lite udda sådanna,,
Printscrena på en rosa arab med diamant i ansiktet o ingen svans. Såg lite ut som en rosa Concorde heh :/
Vill du se bilden?

Svar: Jag gissade att det skulle uppstå något sånt, hände även förra året ^^
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Såg en Andalusier med påskpäls Den såg bra ut förutom man och svans som buggade.

Ronja Watergirl

Älskar när man kan färga hästen. Är så himla kul!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.