Chrome Pointer

Valdag!

   Ingen har väl missat att det är val på gång i Svea rike? Jag ska rösta idag men vet faktiskt fortfarande inte riktigt vad jag ska rösta på, hehe... har gjort Valkompassen på SVT men tycker inte att jag kan välja enligt den eftersom många i min omgivning skulle kunna lida av det valet.
   Det viktiga är iaf att rösta. Alla som kan rösta måste verkligen göra det, även om man inte gör annat än att rösta blankt, för det är så viktigt att påverka hur vårt samhälle kommer fungera under kommande år så gott vi kan.
 
  Om vi struntar i den delen av min söndag så har jag två redigeringar jag pysslar med, dels den jag visade en wip-bild på igår och dels en annan. Har lite lust att spela in någon gameplay också (typ Horsez) men då behöver jag lite mer tid... och dessutom väntar jag på viktigt telefonsamtal. Det är det värsta med att filma, man måste se till så att inget stör då man väl är igång xP
   Också lite på SSO-spåret är Instagram-tävlingen som jag drog igång igår. Det ser ut som att jag kanske drar två (eller tre?) vinnare i slutänden, för det kommer in så många fina redigeringsidéer som deltagarna gärna vill ha. Ser verkligen fram emot att dra vinnare på fredag och börja redigera :D Kan säga att jag kommer dra vinnare utefter hur "bra" det känns med redigeringsförslaget, om det känns som att jag kommer kunna göra idén rättvisa och om det kommer bli en häftig redigering. Om ni vill delta är det alltså viktigt att ni faktiskt beskriver er drömredigering! (vilket några btw inte har gjort och därmed kan de ju faktiskt inte vinna - synd då folk inte läser reglerna ordentligt!)
 
   Nejmen, nu är det dagsljus i SSO så jag ska in och fota så att jag blir färdig med åtminstone en av redigeringarna idag. Sen tänker jag jobba upp Elsa till lvl 13 också, nu ska det jobbas hårt så att jag kan köpa en ny häst nästa helg :D


Sabrina Eastforest

Jag och min familj har redan röstat, jag visste redan vilket parti jag ville rösta på :D

Danielle Mistlake

Själv är jag C ända in i ryggmärgen :) Är engagerad i CUF också :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.