Chrome Pointer

Vinnare i tävlingen!

   Det här blev lite senare än planerat, men jag har haft en galen dag (i mycket negativ bemärkelse) så jag har inte haft tid.
 
   Tre vinnare blev det i redigeringstävlingen! Dessa är:
 
   Emma Mountainfoot:
   Emma önskade sig en redigering av en ponny med ryttare som galopperar genom Gyllenåsarnas Dal.
 
   Sally Hawklord:
   Sally önskade sig en redigering av en frieser med en ryttare i lång kåpa.
 
   Maggie Flowerlee:
   Maggie önskade sig en redigering av en blåskimrande, bevingad enhörning.
 
   Jag kan inte lova exakt när redigeringarna blir färdiga, men ni kan förvänta er att få dem innan nästa helg. Det kan hända att jag hör av mig till er under processens gång!
 
   Till alla er som deltog - tack så jättemycket för era fina bidrag! Om tiden tillåter kan det hända att jag håller fler sådana här tävlingar, så chansen finns att fler av er en dag får er drömredigering! :)
 
   Jag har börjat skissa på lineart till alla tre bilder, så det går framåt. Först av allt ligger dock en annan grej - jag köpte nämligen en ny häst sent igår...


Michelle Dragonhill

Grattis alla tre! Lycka till med redigeringarna Esme, och är väldigt nyfiken på din nya häst...

Sofie Dolphinknight

grattis vinnarna! Så du ritar lineart själv? Coolt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.