Chrome Pointer

Till Maggie Flowerlee

   En utmaning i sanning - men ÄNTLIGEN färdig! Jag redigerade och målade utifrån den fuxfärgade Morganhästen, som senare färgades blå. Jag har aldrig förr ritat vingar så det krävdes många referensbilder för att få dem bra men nöjd är man allt...
   Maggie, jag hoppas verkligen att bilden uppfyller dina förväntningar, trots att det inte fungerade med rosa moln!
 
 


Maggie <3

Oj får dåligt samvete nu xD Jag sökte på Maggie Flowerlee på Google och nu såg jag att jag inte skrivit nån kommentar. Jag är jättenöjd med den, Har skrivit ut bilden och har den på mitt skrivbordet <3 Taaack <3 <3

Svar: Haha :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.