Chrome Pointer

Snödag

   Då jag fortfarande red på min gamla ridskola lade jag ner min själ på det stället. En dag skulle en av ridlärarna hålla tre nybörjarlektioner på rad och hon frågade om jag kunde komma dit och hjälpa till och lovade mig att få rida som tack.
   Efter lektionerna var det alltså ridning för min del. Det var en otroligt kall dag, det var runt 20- ute, men vi red ut på varsin unghäst. Jag är lite feg av mig då jag rider, tvättäkta dressyrtant, så jag satt där på en stor älg och höll lite i halsringen och hoppas på att han skulle vara snäll trots att jag aldrig ridit honom förut och trots att vi skulle möta skidåkare ute i skogen.
   Iskall dag, jättehärlig ridtur, griniga skidåkare, urcool häst. Eller ja, förutom då vi skulle trava på lite mer ute i en snötäckt sommarhage och man känner under sig hur ett bocksprång är påväg...
 
   Precis såhär såg det ut. Jag i de tjockaste kläderna jag äger på en stor brun häst med höga strunopr och bläs. Det är en sån dag som man alltid kommer minnas för det var så sjukt härligt att som ridskoleryttare faktiskt få komma ut under vintern för en gångs skull.


Sally Bunnybrooke

Härlig bild Esme! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.