Chrome Pointer

Respons tillbaka till er

   Tack så jättemycket för er respons igår angående mina videor! Jag tänker ju inte lämna det helt så, utan jag vill ge svar till er angående era önskemål. Det här besvarar de flesta kommentarer jag har fått in och jag hoppas att svaren gör er nöjda! Om ni undrar något annat som ni gärna vill ha svar på är det bara att fråga!
  • En Ride Through är en pun, jag har på skoj ändrat på ordet Walkthrough, ung. "genomgång", för efter som jag rider genom spelen istället för går. Därför kommer jag inte göra Ride Through's genom annat än just hästspel :) Kanske jag någon gång hoppar över till något annat och då gör en Walkthrough (jag kommer t. ex. spela in mer från Zoo Tycoon 2, eftersom det är ett av mina favoritspel genom tiderna), men det är ju hästspel som jag huvudsakligen pysslar med! Som sagt, det kan hända att jag går utanför gränserna, men det är hästspelen som definierar mig. T. ex. Minecraft kommer jag inte spela, för jag vill helt enkelt inte - jag har provat spelet och gillade det inte alls.
 
  • Ni vet att alla klipp går att se i HD? Det finns en anledning till att det tar sån oerhört tid för mig att spara videorna ^^ Självklart är inte kvalitén fantastisk, men det absolut bästa som är möjligt för mig med mina gratisverktyg är det ni får :)
 
  • Många av er satte plus i kanten för redigeringsvideor, så jag ska försöka ta det till mig och spela in mer sånt. Jag tycker dock de är de svåraste videorna att spela in, så jag uppskattar verkligen om ni inte frågar efter videor varje gång jag lägger upp en redigering - jag lägger upp en video om det känns rätt!
 
  • Det var väldigt delade meningar gällande om ni tyckte om då hela spelen visades från första minuten till sista vs. spelen då "onödiga" saker klippts bort. Det var lite 50/50 på den, faktiskt. Jag kan säga att då jag spelar Horsez kommer jag visa vartenda minut under hela spelet, även om det ibland blir lite långsamt. Det är för att jag inte vet exakt när det händer större grejer i spelet, och jag tror det skulle bli hackigt om jag skulle klippa på så sätt - och samtidigt tycker jag det är en grymt kul grej att verkligen se exakt hur långt spelet är, för det är långt. Visste ni att hela Vecka 2 är inspelat nu? Minst en ny video kommer innan jag åker bort och jobbar på fredag! (Gällande framtida spel ska jag fundera noggrant över var jag ska klippa och inte, särskilt då det kommer till PennyGirl-spelet, som lider av sanslöst långa laddningstider)
 
  • Jag vet att många vill ha en Ride Through av Horse Life 2, men tyvärr, verkligen, det går inte. Problemet är det att varje gång en karaktär pratar så hänger sig spelet. Jag kan läsa en rad av det karaktären har att säga, sen måste jag tabba ner spelet och ta upp det igen för att kunna gå vidare till nästa rad, osv osv. Samma sak är det varje gång jag har slutfört ett ridpass, spelet hänger sig och jag måste tabba ner två till fyra gånger innan det kommer igång igen. Jag lovar, ni vill inte se det för det är så jobbigt så det är knappt att jag orkar spela spelet själv. Däremot har jag gjort en recensionsvideo av spelet, som ligger uppe på min kanal, och framöver kommer alla ridpass/tävlingar i spelet dyka upp på min kanal, så egentligen missar ni ingenting.
 
  • Följande hästspel vet jag att jag kommer spela in om inget oväntat händer: (utan inbördes ordning)
   - Stallets hemlighet
   - Alla fyra episoderna av Penny Girl-spelet
   - My Horse And Me 2 (Alla spelets tävlingar finns redan på min kanal!)
 
  • Följande spel kanske jag spelar in om jag lyckas överkomma lite svårigheter på vägen:
   - Ride! (Fungerar nog på datorn, men jag fattar inte hur det funkar)
   - Arvet från Rosemond Hill (Om spelet fungerar har det här väldigt hög prio!)
   - Barbie Horse Adventures: The Ranch Mystery (<- Mitt absoluta favoritspel som liten, vore kul om det ville funka!)
   - Jag har ett My Little Pony-spel från 90-talet som är riktigt gulligt, om intresse kanske jag spelar in det också
 
  • Följande spel har jag redan spelat in, och är färdiga:
   - Starshine Legacy Episod 1-4
   - Star Academy Episod 1-4
   - Star Stable, Del 1-4
   - My Horse And Me
   - Horsez/Pippa Funnell: The Golden Stirrup Challenge (Fortfarande under inspelning)
 
   Återigen, tack så mycket för att ni har sagt ert. Och jag vet att det är många hästspel - men hästspelen är min grej. Det skulle t. ex. inte alls bli bra om jag skulle spela typ CoD, för det är inte min typ av spel. Jag gör så himla många olika saker redan och det här med att spela in hästspel har liksom bara råkat bli något jag håller på med. Mitt mål är fortfarande att bloggen är min huvudgrej - jag är ju skribent egentligen! För att inte tala om alla bilder jag pysslar med, hur ska jag hinna med dem om jag alltid sitter och spelar in filmer?
 
   Sen ett par snabba:
  Till dig som var nervös över att galoppera för första gången: Lyssna på din ridlärare! Om du ska stå upp, håll lite i manen med innerhanden och se till att du kan styra ut hästen i väggen med handen närmast väggen om det skulle gå för fort. Lovar att hästen inte springer igenom väggen! Oavsett vad, tänk på att hålla ner hälarna för att få bättre balans, och titta upp, gärna upp i taket, så att du inte faller framåt.
   Till dig som haft nytta av något jag sagt under ridpass: Är jättenyfiken på exakt vad som hjälpte, berätta gärna mer!
   Till dig som bad om bild på mig till häst: Du kanske har tur snart? ;) Nejmen en kompis till mig ska åka med då jag ska sköta hästgården själv i december, tänkte "tvinga" henne att fota mig och ponnyn jag rider! ^^
   Men visst, ni får en teaser, dock ett antal år gammal, haha...
 
   Och, med risk för att upprepa mig för mycket, men tack, tack och tack :D


Cecilia Gladefield

Det där My Little Pony spelet lät intressant! :D

Daniela silentmoutain

Hej undrar om du har kvar lineart på SSO piaffe vidion finns det någon chans att jag får låna den till min blogg skriver självklart att det är du som gjort den

Svar: Tyvärr, jag sparar aldrig min lineart då redigeringen är färdig och jag vill tyvärr inte dela med mig av mina linearts. Däremot finns det massvis med gratis linearts på t ex. DeviantArt!
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Spelade också Barbie Horse Adventures ranch mystery xDD Var ett av de bästa spelen jag hade på den tiden det kom ut :'D

Svar: Haha jag veeeet, bästa barnspelet x)
Esmeralda Silverforce

Rebecca Darkblanket

Längtar såååå mycket till du spelar Stallets hemlighet, jag vill se hur du gör. Fastnade vid ett uppdrag som går på tid >.<

Rebecca Darkblanket

Varje gång jag sätter i Pennygirl skivan i min dator, laddar ner och sedan när jag laddat ner och startar blir det bara grått. Och jag skulle jätte gärna vilja spela det spelet. Har du nåt tips på vad jag kan göra?

Svar: Kan det vara så att spelet inte fungerar på just din dator? Kika på systemkraven till att börja med tycker jag!
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

Jag tycker ride är ganska lätt, det är bara att styra med de 4 piltangenterna och hålla balansen när man hoppar^^

Anna Riverfield

Vill tipsa om ett hästspel som jag spelade så ofta jag kunde när jag var liten. Det hette Nikki The first adventure. Tror dock det är svårt att få tag på. Lånade själv spelet av en kompis.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.