Chrome Pointer

Oj så mycket idéer

   Jag började igår gå igenom alla bidrag som än så länge kommit in till tävlingen om en redigering. Ni har så otroligt mycket bra idéer, problemet är bara att med många av dem har jag inte en aning om hur jag skulle tackla dem. Jag behöver fortfarande jättemycket träning innan jag känner mig säker med vissa aspekter inom redigering och jag vill inte lova bort redigeringar till andra innan jag vet att jag faktiskt klarar det... annars kan det ju hända att en vinnare av tävlingen blir riktigt besviken och så vill jag ju inte ha det.
   Däremot finns det också många bidrag som jag känner "gud vad kul, det här vill jag göra", men jag kan inte heller välja ut 10+ vinnare för då blir jag aldrig klar. Typ tre stycken vore optimalt, jag måste bara kunna välja bort lite också...
 
   Tävlingen avgörs i morgon så om ni vill delta men inte har gjort det börjar det bli läge att göra det typ nu. Jag är jättetagg på att göra en serie redigeringar efter ett tema, men jag måste plugga lite för att veta hur jag ska ta mig an det hela... Tänkte att jag ska försöka börja med en av redigeringarna idag ^^


Jenny Mountainnight

Asså jag sätter ingen press på dig utan jag deltar för att det vore kul och jag kunde lära mig något!
Så om jag vinner så ta den tid på dig du behöver!

Cadence Lightforce

Hej när jag skulle registrera ett konto på JOrvikipedia och skrev in mitt födelsedatum så stog det att jag inte kunde registrera mig just nu :/

Svar: Då är det antagligen något som är på tok med Wikia, för konton är inget jag kan röra alls. Det är bara att försöka igen senare!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.