Chrome Pointer

Oh. My. Gosh.

   Okej trots att jag är en nörd och skulle vilja följa upp titeln med kommande textrader från "Anaconda" så är det inte Nicki Minaj jag ska snacka om nu.
 
   Uppdateringen. Tre saker jag visste sedan innan, men jag visste inte när. Och sen en massa annat spännande...
 
   Den nya hästrasen? Jag vet vilken det är. Jag hörde rykten och kikade in lite extra i saken då jag letade efter Wiki-grejer. Ser fram emot den enormt mycket och väntar spänt på releasedatum... Ni som vet/har kollat upp det, om ni ska spoila för andra, gör det inte i mina kommentarer!
 
Många nya och häftiga saker för Ridklubbarna: kommer snart!
   Klubbrummet hörde jag om i våras. Och klubbfunktionen har behövt lyftas läääääänge. Äntligen säger jag, det här är något som verkligen behövdes för spelet! Det blir antagligen väldigt mycket lättare och trevligare för klubbar att fungera då de nya funktionerna kommer igång, inte sant?
   Och hur dösnyggt är inte det där? Det är oerhört häftigt! Dock undrar jag lite om klubbägaren kommer kunna ändra lite i rummet, för att få det att passa klubben bättre - men det kanske duger bara med detta fantastiska rum?
 
   Högtidsuppdateringar? Bring them on, I'm ready! Jag älskar spelets högtider och det verkar som att de kommer bli ännu bättre under andra halvan av 2014...
 
   Sen är det väl lite allmänt krafs, men nu är det väl ändå officiellt bekräftat att det inom några månader kommer ett nytt område till SSO, inte sant?


Amanda Rainwood

Hur kan du ha fått reda på vilken den nya hästrasen är? :/ Teamet har väl inte skrivit ut det någonstans, så hur gick det till..? No hate :3

Svar: Går att hitta om man letar på rätt ställen!
Esmeralda Silverforce

Juni Hawksmith

OMG! Jag är såååååå spänd på den nya hästrasen! Tänk om det är en fjording? *-* Och den nya delen som kommer släppas snart, hoppas verkligen att det är södra skördebyggden! :D Är såååå spänd så att jag nästan sitter och hoppar! *-*

Amanda Rainwood

Okej, då vet jag! :)

Amanda Rainwood

Hopas det är fjording! :D

Ava Nightroad

Amanda Rainwood: Tror det är i spelfilerna. Det är bara att börja leta haha ^^

leia

Jag hoppas så innerligt på att nya området är dinodalen! även om det förmodligen är södra skördebygden som säkert är trevligt det med, men vill så gärna ha ett snötäckt område i sso. <3

Ava Turtlenight

Skulle du behöva typ en logga för pineapplemountain och Springstar servrarna tull Wikin? Spelar på pineapplemountain själv, om du behöver deras typ logga så fråga bara mig :)

Svar: Tack, men jag har för de båda samt de båda svenska redan :) Om du skulle få tag i logga för någon annan server så får du dock jättegärna säga till igen ^^
Esmeralda Silverforce

Genevieve Nightbard

Aw yis. Night Guard's HQ. Detta blir så jävla grymt!

Svar: Jag kan inte vänta, jag kommer typ bo där inne!
Esmeralda Silverforce

Sandy Sunforest

Jag har en liten fråga som jag tänkte att du kanske kunde svara på. Jag har spelat sso förut men har haft ett uppehåll på ca 1 år. Nu vill jag gärna börja spela igen men eftersom det var så länge sen skulle jag faktiskt vilja starta om från en ny användare. Det jobbiga är att jag har 630 starcoins på det gamla kontot, och jag vill inte bara slänga bort dem.. Finns det något sätt man kan typ föra över dem till ett annat konto på?

Svar: Det kan man inte göra själv - mejla till Star Stable's support och se om de är villiga at ordna det åt dig!
Esmeralda Silverforce

Cecilia Gladefield

Jag håller tummarna för att det blir fjordingar då det är min högsta SSO dröm att ha en fjording(eller hundra <333 *.*hehe...)Får vänta och se helt enkelt :D ska bli så spännande med allt nytt!

Tyra

Kan du inte länka vart du hittade den nya hästrasen iallafall? xD E sååå nyfiken ju! Tror jag vet, men ändå!

Svar: Det finns ingen länk till källan, man får leta själv ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.