Chrome Pointer

Jag diggar lvl 16

   Den här stickade tröjan är ju underbar *-*
 
 


Rännan Blåbro

Har den vinröda tröjan, tycker mönstret är så snyggt :D och jag är så himla sugen på den där hästen, men så ska hästmarknaden inte va öppen till förbannelse x)

Svar: Jag ville ha den röda också men måste samla mer JS xP Marknaden öppnar nog på onsdag igen, passa på och kööööööp då! :D
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Är inte i level 16 än tyvärr.. Registrerade mig ju efter juluppdragen som gav XP. Hoppas på nya uppdrag snart så att jag också kan köpa dem nya grejjorna, snygga var dem iallafall! :))

Amanda Rainwood

That horseface, urgullig ju :D

Genevieve Nightbard

Mwaha, köpte den röda dirr! Go go Gryffindor!

Svar: Jag vill ha den röda men har inte JS nog, määääh D:
Esmeralda Silverforce

Tyra

Har den röda och är typ kär! Så himla fin ju! Fast ville egentligrn ha den gråa men har ju hälften kvar från lvl 15 till 16!XD

Kailey Yellowborn

Åh jag önskar att jag hade registrerat mig tidigare så jag också kunnat vara i level 16 och vart med om en massa grejer i SSO som jag inte har :( jag vill också ha den tröjan den var sååå fin

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.