Chrome Pointer

It's Not Easy Being Green

 
   I SSO's nyheter stod det att denna gröna ton påminde om Pi som elak häxa, men jag tänker mer på The Mask eller Elphaba från musikalen Wicked (de flesta av er har nog åtminstone hört Defying Gravity, som är från musikalen). Hursom så tycker jag det var kul! Fast jag saknar verkligen en tvättäkta toppig häxhatt att matcha med...
 
 
   Jag tycker att den här gröna fesminkningen är supersöt! Den är grymt fin, och även om jag själv helst kör på en så naturell sminkning som möjligt så tycker jag det är jättekul att denna fina sminkningen kom till spelet :D


julia

Coola sminkningar!

Lova Starstar

Fesminkningen är ju jättehäftig :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.